Brus Wils je svjetski glumac koji je glumio u velikom broju filmova a po mnogima je jedan od najboljih glumaca svih vremena. Međutim, nedavno je svijet šokirala vijest o njegovom teškoj bolesti. Trenutno su uz njega njegova sadašnja supruga Ema Heming Vils kao i bivša supruga glumica Demi Mor sa kojim ima djecu i ostali su u jako dobrim odnosima.

 

Bruce je teško bolestan , a dijagnosticiran mu je afazija koja utiče na motoričke sposobnosti kao što je govor. Kada se razbolio odnosno dobio konačnu dijagnozu glumac se odlučio povući iz svijeta glume a njegovi fanovi su ostali razočarani. Kako mediji prenose glumac više ne može ni da govori te mu je jako teško i da razumije kada mu neko nešto priča. Tako da mu supruga Ema koja je stalno uz njeg pomaže da komunicira sa ljudima.

 

Kako prenose mediji, dođu periodi kada se osjeća dobro i tada svoju porodicu podsjeti na starog Bruca kakav je bio dok je bio zdrav ali nažalost ti trenuci veoma kratko traje i Bruce se vrati u svoje stanje u kojem ne može ni da govori. Supruga je veoma aktivna na društvenim mrežama i svaka njena nova objava pokazuje samo koliko voli svog muža i koliko brine o njemu. Vrlo često objavljuje slike i videe koji su povezani za filmove u kojima je glumio a ponekad i zajedničku sliku iz prošlosti. Nedavno je na Instagramu objavila sliku s romantične šetnje u šumi , a ispod slike u opisu  je napisala da je tada odnosno prije 15. godina shvatila da je zaljubljena u Bruca.

 

Oglasi