BOJE KOJE UVEĆAJU IZGLED VAŠEG PROSTORA – bit ćete iznenađeni kada saznate šta sve prava boja u vašem prostoru može postići


Boja ne samo da može učiniti da kuća, ili bilo koji drugi prostor, izgleda skroz drugačije, ona također može postići i geometrijske i fizičke promjene dimenzija, a da ih pritom zapravo, uopšte stvarno i ne mijenja.

Tako je, pravi izbor boje može daje iluziju veličine prostora i može postati vrlo koristan posebno onda kada nemate baš pretjerano puno kvadrature kako bi počeli sa tim. Na sreću svih vlasnika malih stambenih jedinica, pravilno izabrana nijansa na zidu također čini da soba djeluje mnogo prostranije nego što zapravo i jest.

Radi sužavanja palete koje bi trebalo koristiti svi ljudi koji žele vizualno uvećati svoj prostor, stiže savjet agencija za nekretnine koja ima mnogo iskustva te veliku mrežu profesionalnih dizajnera. Sudeći po Ani Miller iz Miller House Interiors, zasićena nijansa može biti i potpuno odgovarajuća malom prostoru isto kao i potpuno svjetla.

Oglasi