U horoskopskim znakovima ova tri znaka su se posebno izdvojili kao najljubomorniji, pa ih se pazite! Posebno su ljubomorni kad su u vezama!

Škorpija –  Ovaj je znak horoskopa na prvom mjestu kad je u pitanju ljubomora. Iako su po prirodi su sumnjičavi pa se teško opuštaju čak i kada su u dugoj vezi. Jednostavno ne mogu da podnesu samu pomisao da ih partner prevari ili iznevjeri pa su stalno na oprezu. Teško se obuzdavaju i mogu verbalno da napadnu parnera samo ako nekog pogleda.

Rak – Oni su veoma osjetljivi i kao takvi su podložni ljubomori. Nesigurni su u sebe pa im je potreban partner koji će stalno poklanjati pažnju i uvek im iznova dokazivati koliko ih voli. Ako to nije slučaj, postaju ljubomorni na sve s kojima njihov voljeni komunicira, druži se ili sarađuje.

Lav – Oni su prije svega strastveni i znatiželjni. Obasipaju voljenu osobu pažnjom i komplimentima, ali isto traže zauzvrat. Ako primijete u nekom trenutku da poklanjate pažnju drugome, obuzimaju ih ljubomora i ljutnja odmah. Tada su u stanju svašta da izgovore i naprave. Očekuju da im je partner potpuno posvećen i da samo njima poklanja pažnju pa se neće zadovoljiti manjim.

Oglasi