– Ovakvih ili sličnih priča na društvenim mrežama se može pronaći jako puno na dnevnom nivou. Danas govorimo o jednoj popularnoj Holivudskoj glumici, koju je bivši muž ostavio zbog dvije decenije mlađe djevojke. Slijedi i priča o tome. 

  • Alice Evans, bivša britansko-američka glumica, otkrila je svoju transformiranu tjelesnu građu nakon razvoda. Na svom Instagram profilu ponosno je objavila kako je izgubila 20 kilograma, što se poklopilo s viješću o zarukama njezina bivšeg supruga Ioana Gruffudda s novom partnericom Biancom Wallace.

Alis se obvezala svojim obožavateljima otkriti metode koje je koristila kako bi povratila željenu težinu, a mnogi njezini pratitelji čvrsto vjeruju da je jedan od neobjavljenih “sastojaka” potaknut inatom.

Alice se na fotografiji čini primjetno vitkijom, a njezine vitke noge istaknute su u prvom planu. Među komentarima na njezinu objavu, neki uključuju komplimente o njezinim iznimnim nogama, priznanje Aliceine unutarnje ljepote i ohrabrivanje da to ne zaboravi. Drugi traže saznanja kako je u kratkom roku postigla nevjerojatan gubitak težine od 20 kg. Čuju se i izrazi iznenađenja spoznajom da osoba na fotografiji nije njezina kći, kako se isprva pretpostavljalo.

Važno je napomenuti da je glumica dospjela u žižu interesa javnosti zbog njezinog razvoda od bivšeg supruga koji je bio vrlo razglašen. Osim toga, nedavno je otkrila da se suočava s financijskim poteškoćama. Prema The Daily Mailu, izrazila je zabrinutost prijateljima zbog svoje nesposobnosti da pokrije stanarinu i osnovne potrepštine, čak je razmišljala o tome da se zaposli u kafiću kako bi spojila kraj s krajem. Iscrpljenost njezinih financija može se pripisati značajnim troškovima nastalima tijekom brakorazvodne parnice.

Nakon očito iznenadnog razvoda, Alice Evans se prije dvije godine našla pred osobnom krizom. Dijeleći vijest na Twitteru u siječnju 2021., izrazila je tugu i zbunjenost zbog svog voljenog supruga i srodne duše dva desetljeća, Johna Griffina, najavljujući njegov odlazak iz njihove obitelji. Uz njihove mlade kćeri, Alice se borila s nedostatkom bilo kakvog objašnjenja osim njegovog gubitka ljubavi prema njoj. Nažalost, to je označilo početak niza spornih sporova s ​​bivšim suprugom.

  • Nakon što je svjedočila sreći svog bivšeg supruga uz Biancu Wallis, 21-godišnju australsku glumicu, Alis se suočila s velikim poteškoćama. Glumčevo javno pokazivanje ljubavi prema novoj djevojci nagnalo je Alis da ga optuži za nevjeru tijekom njihovog trogodišnjeg braka. Međutim, optuženi prijatelj oštro negira te navode. Usprkos tome, Alis je Biancu nazvala “kradljivicom svog muža” i izjavila da su Biancini postupci uznemirili njezinu djecu.

Godine 2000. par se prvi put susreo radeći na filmu “102 Dalmatinca”. Njihovo bračno sjedinjenje dogodilo se sedam godina kasnije, 2007. Tijekom bračnog života rodile su im se dvije kćeri, Ela i Elsa. Velški glumac Joan Griffin stekao je priznanje javnosti svojim zapaženim nastupima u filmovima kao što su “Fantastična četvorka”, “Titanic” i “Kralj Arthur”. S druge strane, glumica Evans proslavila se pojavljivanjem u popularnim televizijskim serijama poput “Lost” i “The Originals”.

Oglasi