– Magazin In i Maja Marinković su jedan od najgledanijih magazina u cijeloj Srbiji. Svake nedjelje ima jako posebne goste, i uvijek se trudi da bude u trendu. Mi danas govorimo o njenom nedavnom duelu, kojeg je imala sa Majom Nikolić.

Tokom svog vremena vođenja emisije “Magazin in”, Sanja Marinković se susrela sa višestrukim sukobima sa svojim gostima, ali jedan od najzapaženijih je sukob sa Majom Nikolić, koji je rezultirao Nikolićevim odlaskom iz emisije.

Tokom emitovanja, Maja se osvrnula na starletu Staniju Dobrojević, što je navelo voditeljku da joj savetuje da ne razgovara o pojedincima koji nisu prisutni u studiju. Ubrzo nakon toga, Sanja je iznela skandalozne fotografije na kojima je Dara Bubamara, što je navelo Maju da iskoristi trenutak i usmeri pažnju voditeljke na svoju novootkrivenu sposobnost da pominje pojedince koji nisu povezani sa emisijom.

Nakon kratke pauze, Maja je odlučno izjavila Sanji da se suzdrži od kontakta s njom za bilo kakve događaje u budućnosti, jer je nezadovoljna načinom na koji joj se obraća.

“Ako želite da pokažete poštovanje i učestvujete kao gost, onda to svakako učinite”, odgovorila je Sanja. “Međutim, ako nemate interesa za to, jednostavno se suzdržite od toga.” Po izlasku iz emisije i izlasku iz studija, pevačica je jasno stavila do znanja da nema želju da nastavi da gostuje kod Sanje.

  • Prilikom nastupa u emisiji Sanje Marinković 2015. doživeo sam ličnu uvredu od nje. Odmah nakon emisije izneo sam svoje mišljenje o njenom ponašanju. Žalosno je što uporno vrijeđa većinu svojih gošća. Njena izjava kojom se izražava zahvalnost ženama što se pretvaraju da su manje inteligentne nego što zaista jesu, zaista je sramotna. Čvrsto sam tvrdio da je ona ne samo neinteligentna i nepristojna voditeljka, već i neugodna i komplikovana osoba. I danas ostajem pri svom stavu po ovom pitanju. Vrijedi napomenuti da ona manipuliše snimkom emisije, iskrivljuje istinu i lažno mi pripisuje izjave koje nikada nisam dao. Ona namjerno uređuje sadržaj kako bi neko izgledao glup. Ovo su nedavne primjedbe koje je Maja uputila magazinu Hype.

Važno je napomenuti da su Maja Nikolić i Dragan Aco Bulić bili u romantičnoj vezi dve godine. Dragan Aco Bulić, biznismen koji je ponovo privukao pažnju medija zbog veze sa Anom Ćurčić u “Zadrugi”, održava čvrstu vezu sa Majom Nikolić, koja mu je nekada bila partnerka, a takođe i popularna pevačica.

Nikolićeva pohvalno govori o svom bivšem dečku, sa kojim je imala vezu pre 25 godina.

Iz poštovanja prema njemu, njegovoj djeci i mojim bivšim partnerima s kojima dijelim djecu, radije ne ulazim u specifičnosti našeg odnosa. Međutim, sa sigurnošću mogu reći da je on uvijek bio i ostaje izuzetna osoba. Vrijedi napomenuti da sam mu, tokom našeg zajedničkog druženja, posvetio jednu od najuspješnijih pjesama u svojoj karijeri.

Nikolić je rekao da Aca nije voleo što ga nazivaju imenom Dragan. Lagano sam u šali komponovao i snimio pesmu “Dragane, Dragane” kao posvetu njemu. Začudo, Acin odgovor na pesmu nije bio ljutnja, već intriga. Upuštali smo se u zaigranu šalu i zabavljali se u situaciji.

  • Postoji pojedinac, istaknuta ličnost u društvu, koji se posvetio djelima filantropije i velikodušnosti. Uprkos svom značajnom doprinosu, odlučio je da ostane skroman i diskretan u svojim nastojanjima. Često nazivana modernim Robin Hudom, ova osoba je pružila svoju pomoć onima kojima je potrebna bez traženja priznanja ili emocionalne vezanosti. Jedan poseban slučaj uključivao je pomaganje ženi koju je napustio njen supružnik kada je postala majka. Zanimljivo je da je i njoj i njenom djetetu pružio nepokolebljivu podršku, sve dok je održavao čisto platonski odnos. Veličina njegovog karaktera je zaista izuzetna, jer nikada nije tražio potvrdu ili priznanje za svoje postupke.

Prema rečima Zvezdana Slavnića, bivšeg partnera Ane Ćurčić, on tvrdi da ju je njen prvobitni romantični partner navodno podvrgao fizičkom zlostavljanju, uključujući i gašenje cigarete na njenoj ruci. Maja Nikolić čvrsto vjeruje da se ova optužba ne odnosi na Bulića.

Za vreme dok smo Aca i ja bili u vezi, mogu sa sigurnošću da tvrdim da on nikada nije pokazao ni najmanji nagoveštaj agresije. Oduvijek je bio izuzetno obzirna, viteška i pouzdana osoba, osobine koje i danas posjeduje. Pevačica dalje otkriva da je Bulić morao privremeno da ode iz Srbije zbog sukoba beogradskih frakcija.

Opšte je poznato da je Acin otac Jusa Bulić bio pripadnik Voždovačkog klana. Međutim, zbog turbulentnih okolnosti 1990-ih, bio je primoran da preseli porodicu u London kako bi izbjegao krvnu osvetu. Iako želim da zadržim nivo poštovanja prema prošlosti, vredi napomenuti da u novinskim člancima postoje opsežne informacije o njegovom ocu. Srećom, to poglavlje Acinog detinjstva završeno je pozitivno. Aca se potom oženio, osnovao porodicu i prihvatio ulogu predanog porodičnog čoveka. Majina priča se privodi kraju.

Oglasi