Milena Popović, državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, juče se suočila sa dramatičnim događajem jer je njen stan na Banovom brdu zahvatio plamen. Srećom, tokom incidenta u stanu nije bilo nikoga, pošto je Milena bila u Novom Sadu. Ključni aspekt je da je svima sačuvan život, vraćajući Milenu sreću, uprkos značajnoj šteti. Kako ističe, zahvalna je na ovakvom ishodu. Milena vjeruje da će ovaj nemili događaj na kraju izblijedeti u prošlosti, kao i svaki drugi dan.

 

Uzrok požara ostaje nepoznat, a istražitelji trenutno rade na utvrđivanju okolnosti koje su izazvale ovu situaciju. Nakon incidenta, Milena je podijelila komentare koje je dobila na svom Instagram profilu. Iako su neki od komentara bili neosjetljivi i neprimjereni, Milena je odlučila da se koncentriše na pozitivne elemente situacije. Milena je izrazila zahvalnost, rekavši: “Hvala Bogu, postoji veliki broj ljudi dobrog srca koji stoje uz nas. Treba im izraziti zahvalnost. Ovi pojedinci sa zlonamjernim namjerama će na kraju nestati.” Milenina poruka promoviše dobrotu i ljubav, naglašavajući da će ove pozitivne osobine na kraju pobijediti svu negativnost.

 

I sama Milena se ovom prilikom obratila javnosti kako bi izrazila šok i iznenađenje. “Trenutno čekam dolazak policije i uviđaj. Gubim riječi, ovo je apsolutna katastrofa! Igor i ja smo bili u Novom Sadu i po povratku u stan otkrili smo da je sve uništeno .Strpljivo čekamo dolazak policije koja će utvrditi naše dalje korake. Nisam sigurna kako je došlo do ovog nemilog događaja i ne želim da spekulišem”, rekla je Milena Popović. Iako će ovaj nepredviđeni incident nesumnjivo imati trajni uticaj na Milenin život, njen optimistični pogled i podrška koju dobija od okoline pomoći će u prevazilaženju ove izazovne situacije.

 

Oglasi