BAJKOVITO POTKROVLJE: Stan u potkrovlju uređen sa jednostavnim, modernim stilom!

Kako bi ste napravili stan iz snova, pogotovo što se tiče stana u potkrovlju, treba paziti na par stvari u uvidjeti greške koji ljudi često prave kod uređivanja i dekorisanja ovakvog enterijera.

Naravno, život u potkrovlju ima i svoju čar pogotovo grede koje su savršena podloga za savremeni ili klasični skandinavski stil uređenja. Potkrovlje zna nekada da bude nezgodno za urediti prilikom odabira idealnog stila za uređenje, međutim danas ćemo vam pokazati kako izgleda potkrovlje jednostavno uređeno sa modernim elementima…

Ako imate visko potkrovlje onda možete napraviti predivne palete, one su uzdignute i idealne su za prostor za spavanje ili za radnu sobu.

Dizajn enterijera ovog prostora je rad dizajnerskog studija zvanog ”Planete” Oni su se pozabavili sa modernim stilom u ovom stanu ali su gledali da izgleda što jednostavnije i svježije.

Maksimalno su iskoristili kosine i grede koje se nalaze u ovom prostoru i koristili ih da budu žarišni elementi u ovoj prostoriji. Pogledajte i sami kako izgleda.

Za vas još slika potkrovlja , pogledajte video ispod:

Oglasi