Sve obožavatelje uvijek zanimaju svi skriveni detalji poznatih, pa i to kako izgleda njihov dom.

Rezidencija Ane Ivanović postala je česta tema razgovora na portalu, pre svega zbog činjenice da je bivša teniserka sada otvorenija da sa javnošću deli uvide iz svog porodičnog života.

Nasuprot tome, otkako se preselila u slikoviti grad Westendorf u Austriji, počela je da se druži sa svojim pratiocima na Instagramu bez rezerve. Shodno tome, njen profil često prikazuje iskrene snimke napravljene u granicama njenog ličnog utočišta, hvatajući trenutke u kupatilu ili spavaćoj sobi.

Mediji su često isticali dnevnu sobu penzionisane sportistkinje, i bez obzira na to čime je Ana odabrala da ukrasi svoj dom, sve je bilo dosledno minimalistički, ali istovremeno raskošno i savremeno.
U novije vreme, novi razvoj se pojavio u vezi sa vilom srpske žene, koji se malo razlikuje od prethodnog narativa. Ovaj razvoj događaja je sada došao u fokus medija.

Konkretno, snimala je slike u svrhu potencijalnog poslovnog poduhvata i pod tim izgovorom je u svoj dom primila cijeli ansambl profesionalaca u ljepoti i fotografiji.
Dom Ane Ivanović nije korišćen samo kao mesto snimanja, već i kao prostor za pripremu frizure i šminke. Ova iznenadna kombinacija aktivnosti rezultirala je potpunim haosom.

Scena je bila u neredu, sa šminkom razbacanom u jednom području, jastucima i ćebadima razbacanim u drugom, a proizvodi za kosu nasumično raspoređeni na drugom mjestu.