U centru naše pažnje su dvije poznate ličnosti estradne scene – Snežana Đurišić i Viki Miljković, koje održavaju blisku vezu više od 25 godina. Viki je izrazila iskrenu zahvalnost Snežani na nepokolebljivoj podršci koju joj je pružala u ranim fazama karijere, a ta podrška je na nju duboko uticala. Osim zajedničke uloge sudija u žiriju Zvezde Granda i zajedničke ljubavi prema veličini bine, ove dvije kolege su se upustile i u poslovnu saradnju. Međutim, kako je prije dvije godine izbila pandemija COVID-19, donijeli su odluku da nastave sa pojedinačnim projektima. Prva se u novi poduhvat upustila Viki Miljković, koja je sa suprugom osnovala kompaniju specijalizovanu za pedantnu restauraciju i vrhunsko uređenje domova i stanova.

 

Prilično je fascinantno da je prva Miljkovićeva mušterija bila niko drugi do njena draga kuma i bliska prijateljica Ceca Ražnatović. Miljković je pokazao izvanredan nivo stručnosti i umijeća preuzimajući zamršen zadatak renoviranja Cecine luksuzne vile koja se nalazi na lokaciji Malte. Uprkos svom ogromnom talentu, Miljkovićeva je ponizno odbila svaki vid plaćanja za svoje usluge. Zapanjujuće, Ceca je bila potpuno oduševljena i zadovoljna izvanrednim ishodom projekta, došavši do toga da je Miljkoviću velikodušno nadoknadila iznos koji je premašio njihov prvobitni dogovor. Ovo samo govori o dubini zadovoljstva koje je Ceca doživjela zbog Miljkovićeve besprijekorne izrade. Zanimljivo je da je tokom prethodne godine Miljkovićeva kompanija doživjela izvanredan finansijski trijumf. Njihovi napori su rezultirali zapanjujućim profitom od skoro 10 miliona eura, istinski naglašavajući njihov izuzetan uspjeh u industriji.

 

U svakom slučaju, uspela je da uspostavi čvrstu vezu sa Snežanom i efikasno je ubijedi da sarađuje u visokoprofitabilnoj oblasti prodaje nekretnina i dizajna enterijera. Specifičnosti njihovog sporazuma obavijene su velom tajne, iako šaputanja sugeriraju da Viki namjerava iskoristiti široku mrežu poznanstava Snježane, koja se proteže u raznim zemljama, posebno u Sjedinjenim Državama, gdje ona posjeduje posjede i utjecajne veze. Potaknuta ovim strateškim partnerstvom, Viki gaji nepokolebljivo uvjerenje da će Snežina pomoć u marketing donijeti veoma povoljne rezultate.