ART DECO – moderni dizajn kuhinja koji pruža eleganciju i luksuz!

Art deco kuhinja koju ćete vidjeti predstavlja izvanredan prostor, prepun stila i svjetlosti . Zidovi i strop su bijeli, dok velika prozorska okna pokrivaju njezin prostor prirodnom svjetlošću. Pod je prekriven modernim geometrijskim pločicama, koje kuhinji ne daju samo  glamurozan izgled, već reflektiraju svjetlost i čine da kuhinja izgleda prostranije i veće.

Kuhinjski namještaj je formiran u obliku  slova L da bi se na taj način uvećala funkcionalnost  prostora. Kuhinjski ormari su  bijeli i nastavljaju svjetlu šemu boje njenog ambijenta, zbog čega  su pultovi sa druge strane kreirani od crnog granita u blistavim finišima i tako se stvorio očaravajući osjećaj glamura. Crne zavjese odvažnog dizajna takođe  ostavljaju vrlo jak dojam.

dizajnidom

dizajnidom1

Kuhinjski otok je obložen tamno lakiranim furnirom, koji ostavlja upečatljiv dojam i pruža elegantan dodatak kuhinji.

dizajnidom3

dizajnidom2

Dio gdje se jede , koji se nalazi u sklopu ovog prostora, nastavlja temu dekora sa hrastovim stolom, glamuroznim lampama od umjetnih dijamanata, koje predstavljaju predivan eho kuhinjskog lustera i komfornim tapeciranim stolicama . Ova kombinacija je vrlo dobar primjer mješavine elegantnog i glamuroznog stila.

Oglasi