ARHITEKTURA I DIZAJN: Zavirite u šarmantnu vikendicu u Kanadi!

Kanada je daleko poznata po svojoj prirodi, flori i fauni te prelijepim krajolicima kao i građevinama koje su definitivno sve moderne izgradnje sa visokom tehnologijom. Danas ćemo vam pokazati jednu predivnu vikendicu koja sa svojim materijalima ipak odudara od ostalih tipičnih kanadskih građevina, u ovom slučaju, to je čini posebnom i šarmantnom.

Ova vikendica nosi naziv Villa Boréale i veoma je moderna, kompaktna i posjeduje sve za ugodan i relaksirajući vikend. Nalazi se u Šarlevoi regionu, u Kvebeku koji je poznat po svojim predivnim pejzažima.

Vlasnici ove predivne vikendice su jedan bračni par koji je u ranim tridesetim godinama. Htjeli su nešto posebno, neku kompaktnu i lijepo uređenu vikendicu koja će im služiti za udoban odmor i uživanje tokom praznika i ostalih slobodnih dana.

Obratili su se CARGO Architecture firmi koja je preuzela stvar u svoje ruke i saslušala sve želje i mogučnosti ovog bračnog para. Na kraju, rezultat je i više nego divan – pogledajte i sami kako izgleda ova predivna vikendica.

 

Oglasi