Andrea Ivanova, 25-godišnjakinja iz Bugarske, poznata je po svom izgledu koji privlači pažnju i koji je izazvao popriličnu pomutnju u medijima. Uz procijenjenu potrošnju od 1.800 eura na filere za jagodične kosti, Andrea je odlučna da postavi novi rekord za najveće obraze na svijetu. Međutim, njena težnja za ovim ciljem nije bila bez izazova, posebno kada je u pitanju njen ljubavni život. Uprkos tome što dobija veliku pažnju muškaraca na internetu, Andrea je otkrila da joj je bilo teško pronaći ljubav.

 

Andreu karakteriše njeno nestrpljenje kada je u pitanju pronalaženje ljubavi. Ona žudi da se zaljubi što je prije moguće, međutim, vrlo je posebna u pogledu tipa osobe s kojom želi biti. Ističe da će joj samo neko ko u potpunosti prihvati njen fizički izgled biti odgovarajući partner. U stvari, ona jasno daje do znanja da će prekinuti vezu ako uđe u vezu s nekim, a on izrazi nelagodu da hoda s njom ulicom ili bude viđen s njom na javnim mjestima.

 

Andrea je izjavila da bi, ako bi se našla u toj situaciji, bila duboko povrijeđena i uvrijeđena, što ju je navelo da traži novog partnera koji svim srcem prihvata i prihvaća njen fizički izgled. Istaknula je želju da doživi strastvenu i duboku ljubav, jer čvrsto vjeruje da je ljubav najizvrsniji i najznačajniji aspekt našeg postojanja. Andreini prošli susreti s ljubavlju bili su obeshrabrujući, zbog čega se osjećala neprocijenjenom i necijenjenom. Shodno tome, postala je prilično selektivna kada je u pitanju odabir romantičnih partnera, dajući prednost vlastitom mišljenju nad prosudbama drugih. Uprkos tome što su je brojni partneri savjetovali da promijeni svoj izgled i ublaži svoj ekstravagantni stil, Andrea je ostala nepokolebljiva u svojoj ljubavi prema svom jedinstvenom i individualističkom izgledu.