Kako se uskoro završava rijaliti program Zadruga, Željko Mitrović, direktor Pink Media grupe, izjavio je da emisija više neće krasiti male ekrane. Ova odluka donijeta je na preporuku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, nakon tragičnih masakra koji su potresli Srbiju početkom mjeseca. Stanovništvo je bilo pod dejstvom masakra i izašlo je na ulice u znak protesta, osuđujući nasilje koje se propagiralo u rijalitiju. Opšte je poznato da su učesnici Zadruge kriminalci, a u centru pažnje ove sezone je ozloglašeni Zvezdan Slavinić koji je osuđeni ubica agresivno promjenljivog temperamenta, o čemu svijedoče i njegovi brojni ispadi u Bijeloj kući.

 

Zvezdan i njegova mlada ljubavnica Anđela, izbačeni su iz rijalitija,i morali su da plate produkciji 50 hiljada evra zbog kršenja ugovora. Nemajući gdje da se vrate, potražili su utočište u ostanu Zvezdanovog oca Moke. Uprkos njihovoj lošoj reputaciji tokom učešća u ovom rijalitiju, njihova vjerna grupa obožavatelja okupila se kako bi prikupila sredstva i kako bi da bi im kupili stan kojeg će nazvati svojim i tu praviti svoje gnijezdo.

 

Skup odanih obožavatelja, poznatih kao Bungi, ujedinili su se u humanitarnoj akciji za obezbjeđivanjem prebivališta za svoje drage idole. Čak i ako njihovi napori propadnu, obećavaju da će prikupiti dovoljno sredstava za rješavanje ovog problema. Grupu čine brojne pristalice koje žive u stranim zemljama, od čije velikodušnosti se očekuje da će donijeti impresivnu sumu od 100.000 evra, što će omogućiti Zvezdanu i Anđeli da steknu dom u luksuznom dijelu gradu Beogradu. Koje je vaše mišljenje o ovome? Pišite nam mišljene u komentarima ispod ovog posta?

Oglasi