Prije dvadesetak godina prikazan je prvi rijaliti program na našim prostorima. Malo je ko znao da će ovaj format postati najpopularnija i najgledanija emisija danas. Na privatnim televizijskim kanalima emitovani su razni rijaliti programi, koji su prikupili ogromnu gledanost i povećali prihode. Međutim, nijedan od njih nije mogao parirati uspjehu Zadruge, koja je već šest sezona zaredom postala najgledaniji rijaliti u regionu.

 

Aktuelna sezona rijalitija imala je dvoje glavnih učesnika, Anđelu Đuričić i Zvezdana Slavinića. Međutim, nakon što je otkriveno da promovišu nasilje u emisiji, diskvalifikovani su i izbačeni. Produkcija ih sada tuži za 50 000 eura. Sada se postavlja pitanje kako će moći da otplate toliku sumu, pogotovo što je ovo posljednja sezona emisije.

 

Anđela i Zvezdan su veoma aktivan par koji se uvijek drži zajedno, a njihovi pratioci mogu da uživaju gledajući njihove emisije uživo na društvenim mrežama. Trenutno borave u luksuznom stanu na Novom Beogradu, koji pripada Zvezdanovom ocu Moki Slaviniću, a stečen je uz pomoć države. Anđela i Zvezdan su odlučni da pokažu svoju ljubav i sreću u javnosti, a i u nadi da će unovčiti svoj Tik Tok profil, iako tek treba da postignu neki uspjeh. Međutim, tokom njihovih live uključenja Zvezdan često viče na Anđelu tokom njihovih live streamova. Naime, tokom jedne od njihovih nedavnih emisija, gledaoci su primijetili da je Anđela bila prekrivena modricama i povredama, što je mnoge navelo na sumnju da je Zvezdan možda fizički zlostavlja. Koje je vaše mišljenej o Zvezdanu i Anđeli? Svoja mišljenja nam pišite u komentarima ispod ovog posta.