Pjevačica Anastasija Ražnatović već neko vrijeme je u Španiji , gdje je sa svojim dečkom fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Anastasija nije prisustvovala ni rođenju njenog drugog bratića Krstana jer čeka papire za Špansko državljanstvo pa tako da ne smije napuštati zemlju.

 

Veza Anastasije i Gudelja je veoma ozbiljna , a kako mediji prenose ovaj par će uskoro postati roditelji po prvi put. Anastasija je prema pisanju portala u drugom stanju odnosno u petom mjesecu trudnoće. Ovaj mladi par uživa u svojoj ljubavi i svaki slobodan trenutak koriste da bi uživali i da bi bili zajedno a sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram dijele svakodnevne slike na kojima su bajkovite uspomene iz Španije koje žele da podijele i sa ljudima koje vole a naravno i sa svojim vjernim pratiocima.

 

Nakon saznanja da je pjevačica u drugom stanju, jasno je i zbog čega je propustila neke bitne događaje koji su se desili u njihovoj porodici. Poznato je da Anastasija obožava bra tića Željka a vjeruje se da će voljeti i drugog bratića Krstana koji je se nedavno rodio jer je poznato da ona voli da bude u društvu sa djecom te da djeca nju vole. Voli da se igra i pruža im pažnju pa tako da je sigurno i da će njeno dijete uživati u ljubavi i pažnji, baka Ceca je sigurno presretna što će po treći put postati baka i kako kaže ako Anastasija rodi djevojčicu ona će bankrotirati iz tog razloga se nadamo da će joj život ispuniti želju i da će njena kćerka Anastasija roditi djevojčicu. 

 

Oglasi