Poslednjih nekoliko mjeseci Anastasija Ražnatović je u centru pažnje medija. Već više od godinu dana ima ljubavnu veze sa Nemanjom Gudeljom, fudbalerom koji igra za špansku Sevilju. Zbog toga Anastasija većinu svog vremena boravi u živopisnoj zemlji, a u Srbiju se nije vraćala već duže vrijeme. Tvrdila je da je podnijela zahtjev za stalni boravak, zbog čega nije mogla da napusti zemlju.

 

Svima je evidentno da Anastasijina veza ozbiljna, a nedavno otkriće da je u drugom stanju i da čeka djevojčicu dodatno učvršćuje ovu činjenicu. Početkom jula, par je pažljivo organizovao ceremoniju građanskog vjenčanja u očaravajućem gradu Sevilji, a u narednoj godini imaju grandiozne planove za raskošnu svadbenu proslavu, koja će obuhvatati i sjajnu tradicionalnu ceremoniju i svetu crkvenu zajednicu u Srbiji.

 

Nažalost, Anastasija je primila poražavajuću vijest da je tragično izgubila nerođeno dijete u petom mjesecu trudnoće. Boreći se da se izbori sa ovim srceparajućim gubitkom, Nemanja je preuzeo na sebe da podijeli ovu tužnu novost na svom Instagram profilu, zbog čega se Anastasija potpuno povukla sa društvenih mreža. Tražeći utjehu i podršku, Anastasija je odlučila da otputuje u Beograd, svoj rodni grad, kako bi bila sa porodicom u ovom teškom trenutku. Međutim, njen boravak sa najmilijima bio je neočekivano kratkog vijeka, jer se ubrzo našla u pratnji Nemanje, njegovog brata Dragija i Dragijeve djevojke na putovanju u Trebinje. Kako bi uhvatili svoje zajedničke trenutke i možda pronašli neku distrakciju od svoje tuge, nastavili su dijeliti brojne fotografije na Instagramu, omogućavajući uvid u njihovo putovanje.

 

 

Dolazak Anastasije i Nemanje u Beograd snimljen je kamerom, a kasnije se saznalo da su posjetili manastir Ostrog. Ovu informaciju podijelila je Božana Pudar, pjevačica . Anastasija je viđena u crnoj odjeći i velikim naočarima za sunce, koje su skrivale lice od javnosti. Evidentno je da se Anastasija i dalje bori da se pomiri sa značajnim gubitkom koji su ona i Nemanja doživjeli.

Oglasi