Pevač Darko Lazić juče se u crkvi venčao sa svojom dugogodišnjom devojkom Katarinom.

Nakon vjenčanja, dok su vođeni prvi intervjui sa novinarima, proslava se nastavila u svečanu salu. Paru se pridružilo mnoštvo voljenih gostiju, kao i neka poznata lica. Ipak, u centru pažnje bio je dolazak Ane Sević, bivše Lazićeve supruge. Ana, koja je bila u društvu sadašnjeg supruga, sve je oduševila svojim zadivljujućim izgledom. Nosila je crnu mini haljinu koja je svojim dubokim dekolteom naglasila njenu figuru, a sa suprugom Danijelom stigla je raspoložena. Važno je napomenuti da Darko i Ana zajedno imaju kćerku Lorenu, dok Marina i Gagić imaju sina Alekseja.


Marini nije upućen poziv za vjenčanje zbog prethodne interakcije s medijima u vezi sa parom. Svadbeno veselje počelo je u podne, a među najzadovoljnijim prisutnima bile su i mladenkine sestre Tijana i Kristina. Podijelili su svoja razmišljanja o mladoženji i razigrano razgovarali o tome ko će plesati za stolom tokom proslave. Tokom razgovora spomenuli su mladoženjin dugotrajan proces odabira svoje svadbene odjeće. Uzbuđenje koje je prethodilo venčanju bilo je evidentno ne samo na sam dan, već i na dane koji su mu prethodili. Kaća je bila nervozna, ali samo od silne sreće. Pripremni proces je trajao mjesecima, s tim da je posljednji mjesec bio najteži. Kača je bila odlučna kada je u pitanju izbor venčanice, tačno znajući šta želi, a šta ne. Saznali su i da su najemotivniji ljudi prilikom kupovine mlade bili mladoženja i njegov otac. Mladoženja Darko bio je emotivno nabijeniji od svih.


Darko je dugo bio dio mog života, čak i prije Kače. Ja sam ih spojio, ali smo naše uzbuđenje oko njihove buduće zajednice zadržali za sebe. Naša veza je oduvijek bila platonska i nikada nismo zamišljali da može biti nešto više. Međutim, prava ljubav uvijek nađe način, i to je za njih. Medijska pažnja koja je pratila njihovo vjenčanje za nas nije bila ništa novo, jer nam je poznato izvođenje folklora na sceni. Sada je naš zet jednako poznat kao i mi. Iako je u početku oklijevala, moja elokventna i obrazovana majka nas je sve iznenadila gracioznim rukovanjem kamerama.
U početku, kada smo joj rekli za postojanje kamera, činilo se da je bila raspoložena i izjavila: “Neću razgovarati s njima.” Na naše iznenađenje, stvari su prošle bez problema. Štaviše, ženina braća i sestre su otkrili iznos koji su dobili za prodaju svoje sestre. Dragan, dever, obezbedio je više novca od Darka. “Prodali smo je dobrotom našeg srca”, izjavili su i otkrili koja će sestra plesati na stolu tokom svečanosti.

Oglasi