Ognjen Amidžić voditelj je nedavno bio glavna tema svih medija nakon što se razveo od svoje supruge i brzo se saznalo da je u novoj ljubavnoj vezi sa svojom kolegicom koja je od njega dosta mlaža , a koja radi u njegovoj emisiji Amigi show i ima svoj segment pod nazivom Pazi Mina.

 

Djevojka sa kojom je Ognjen se zove Mina Naumović , a svoju vezu su na početku krili od javnosti da bi nakon nekog vremena voditelj otkrio odnosno potvrdio da su njih dvoje zajedno ali da žele svoj privati život da sačuvaju od medija i javnosti. Ognjen iza sebe ima dva propala braka a u braku sa Danijelom Dimitrovskom dobio je sina , pa su mnogi šokirani njihovim razvodom jer sz mislili da su oni skladan par.

 

Kako je javnost saznala da su se razveli, s vi su optuživali Minu da je ona razlog raspada braka ali je Ognjen rekao da je u pitanju nešto sasvim drugo. Mina i Ognjen svoju ljubav ne kriju a to dokazuju sa zajedničkim slikama na Instagramu , a jedna od njih je izazvala burne komentare. Fanovi su pisali kako baš lijepo izgledaju ,da su predivni i skladni te da uvijek treba biti na strani ljubavi. Ali bilo je i onih koji smatraju da je Ognjenova bivša supruga puno ljepša i prirodnija, mnogi smatraju da je Mina previše umjetna , odnosno njene velike usne koje je radila ne izgledaju nikako lijepo ni prirodno dok Danijela nema vještačkih operacija, međutim Daniejla se nije htjela oglašavati povodom razvoda a niti nove veze njenog bivšeg.