– Za danas jedna jako zanimljiva tema, koja će apsolutno da zanima sve žene. Život sa Saudijskim milijarderima svima se čini kao san, međuutim, da li je to baš tako? U nastavku današnjega članka, donosimo i priču o tome. 

Da bi razmotrila mogućnost osnivanja porodice sa svojim mužem, žena udata za prosperitetnog Arapa postavila je niz ključnih preduslova. Jamal Al Nadak, bogata osoba arapskog porijekla, posljednjih sedam godina romantično je povezana sa Soudi Al Nadakom, 27-godišnjakom iz Sussexa. Njihovi putevi su se susreli tokom školovanja i njihova veza je odmah bila očigledna. Kako su napredovali u studijama, njihova veza se produbljivala, što je dovelo do njihove zajednice na svadbenoj ceremoniji 2021.

Boraveći u Dubaiju, uživaju u životnom stilu definisanom ekstravagancijom. Soudi stavlja veliki naglasak na to da se prema njoj postupa s kraljevskim poštovanjem, a čini se da se njen glavni prioritet vrti oko osmišljavanja strategija za raspodjelu bogatstva svog muža u njihovim svakodnevnim nastojanjima. Ona izvlači ogromnu radost iz uživanja, a raskošni pokloni imaju moć da joj podignu raspoloženje. Ipak, njen partner neumorno ustrajava u naporima da joj ispune svaku želju, s krajnjim ciljem da joj pruži sreću i zadovoljstvo.

  • Doživite luksuzni način života supruge bogatog arapskog milijardera dok ona uranja u svijet raskoši. Kroz njena otkrića otkrivamo da se njena svakodnevna rutina vrti oko njegovanja kose i noktiju, nakon čega slijedi pomno nanošenje šminke, a sve to dok se prepušta raskošnoj gozbi. Njen odani suprug, Jamal, brine se za ispunjenje svake njene želje, kako ističe Soudi – on je odlučan da je obasipa ekstravagantnim poklonima. U zadivljujućem TikTok videu, ona nam nudi uvid u tipičan dan bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Od trenutka kada se probudi, Jamal je upoznaje sa svojim zahtjevnim profesionalnim obavezama i velikodušno joj daje obilna sredstva za njeno lično uživanje. I, naravno, odlučuje se dodatno razmaziti posjetom luksuznom kozmetičkom salonu.

Soudi duboko cijeni i divi se mojoj posvećenosti brizi o sebi, kao i korištenju njegove finansijske podrške da poboljšam svoj izgled. Jednom prilikom sam se odlučila za suptilan i nenametljiv dizajn noktiju prije njegovog dolaska. Dok je bio zaokupljen raznim poslovima, predložio mi je da stiliziram kosu. Nakon toga je izrazio želju da me prijatno zadivi predloživši da se vratimo kući da se presvučemo. Kasnije te večeri, Jamal me iznenadio sa odličnim parom naušnica po mjeri koje savršeno odgovaraju mojim željama. Odlučujući se za luksuzno gastronomsko iskustvo, odabrali smo renomirani restoran poznat po svojim besprijekornim koktelima ukrašenim pravim 24-karatnim zlatom.

Ulepšavajući ambijent večeri, talentovana pevačica nas je počastila iskrenom izvedbom svoje voljene melodije. Usred naše večere, priuštili smo si ukusnu gozbu, uključujući osvježavajuću salatu, sočne škampe, nježni file mignon i božanski tiramisu za desert. Vrijedi napomenuti da je Jamal velikodušno pokrio troškove našeg obroka, kao što je Soudi ranije spomenuo. Okolnosti vezane za trudnoću često mogu biti različite i izuzetne. Na opće zaprepaštenje, napravila je hrabar korak javno podijelivši opsežnu listu preduslova koje svaki budući supružnik mora ispuniti prije nego što uopće razmisli o osnivanju porodice.

U svojim prvim komentarima, izrazila je zbunjenost prema ženama koje odluče da ostanu u predanim vezama bez formalne obaveze zaruka i braka. Iznenadila ju je spremnost žena da prigrle majčinstvo bez simboličnog gesta prstena, ističući njene lične prioritete nabavke novog automobila i Birkin torbe. Fokus je, naravno, na sadašnjem trenutku, a ne samo na samoj kupovini. Moje želje su bile eksplicitno izražene.

  • Na primjer, čini se razumnim tražiti niz visokokvalitetnih predmeta, kao što je legendarna Birkin torba – plava za sina, roza za kćer. Uz to, netaknut auto koji je u skladu s mojim novoprihvaćenim identitetom majke. Bez sumnje, ovo će osigurati prosperitetnu budućnost i meni i mojoj djeci. Kompenzacija je pravo pravo za svako rođenje. Soudi, kada postane majka, očekuje ne samo primanje beneficija, već i neograničen pristup kreditnoj kartici svog partnera za pokrivanje svih potrebnih troškova.

Dobio sam uvjeravanje da ću u hitnom slučaju dobiti potpuni pristup kreditnim karticama mog supružnika. Uz to, Jamalu sam obavijestio da će određena suma biti dodijeljena svakom djetetu, što će rezultirati 300.000 dolara (237.627 funti) za jedno dijete, 600.000 dolara (475.041 funti) za dvoje djece, itd.

Osigurao sam sveobuhvatno financijsko osiguranje koje će pokriti sve potrebne tretmane i terapije potrebne za moj oporavak, uključujući fizioterapiju, personalni trening, akupunkturu i masaže. Od najveće je važnosti da što prije vratim svoju fizičku kondiciju i dobrobit, ne samo zbog sebe nego i za dobrobit svog bogatog partnera. Uzimajući u obzir izazove koje je moje tijelo izdržalo, iskreno vjerujem da je ovaj aranžman pravedan i za mene i za naše nerođeno dijete. On je izričito jasno stavio do znanja da je ispunjen minimalni uslov da on prestane sa radom i bude izuzet od pregovora. S obzirom na moj ionako naporan raspored, malo je vjerovatno da ću ikada naći vremena da sve postignem osim ako to nije vođeno filantropskim motivima ili čisto za lično uživanje.

  • Nadalje, bit će potrebno proširenje mog domaćeg osoblja, s obzirom na ionako veliku veličinu našeg trenutnog tima koji se sastoji od domaćica i kulinarskih stručnjaka. Čini se da je imperativ tražiti pomoć dodatnih profesionalaca specijalizovanih za brigu o novorođenčadi, kao i noćne medicinske sestre. Osiguravanje adekvatne količine odmora omogućit će mi da efikasnije ispunjavam svoje dužnosti predane supruge i majke, počevši od samog ulaska u porodilište. Po uobičajenoj praksi muževljeve porodice, očekuje se da će brojni uvaženi gosti doći da proslave dolazak našeg novorođenčeta, koji će donijeti neizmjernu sreću u naš dom.

Imati stručnog frizera i šminkera pri ruci je ključno među različitim zahtjevima. Soudi je jasno rekla da preferira tim posvećenih profesionalaca koji će garantovati njen besprijekoran izgled dok prima goste. Nije imala nameru da se nosi sa bilo kakvim izazovima ili gubi vreme na takve brige. Naravno, Jamal bi snosio finansijsku odgovornost za njenu potpunu transformaciju. S obzirom na bitne promjene koje će njeno tijelo pretrpjeti, to je bio minimum koji je mogao pružiti. O ovim pojedinostima se detaljno raspravljalo prije vjenčanja, i on se svim srcem složio. Soudi je potvrdila svoj stav sa nepokolebljivim samopouzdanjem.

Oglasi