Najpoznatija estradna ličnost kako u Srbiji tako i u regionu je pjevačica Marija Šerofović , osim što posjeduje izvrstan talenat za pjevanje , ona je u vrijeme pandemije s korona virusom otvorila svoj Youtube kanal kako bi imala dodatnu zaradu s obzirom da nije imala nastupe. Marija na svom Youtube kanalu komentariše razne teme iz života te odgovara na neka pitanja svojih obažavaoca, a ovog puta je odlučila da govori i o emotivnim odnosima.

 

Marija nikada nije skrivala svoje emocije, a u posljednje vrijeme je otkrila nekoliko nepoznatih detalja iz živtoa. Produžila je svom obožavaocima uvid u njenu osobnost, a kako smo mogli zaključiti iz njenog obraćanja Marija je izrazila averziju orema braku navodeći da je to besmisleno i da predstavlja samo obično slovo na papiru dok je prava suština u istinskoj ljubavi koja se ne može opisati.

 

Za vjenčanje mnogi se odlučuju zbog vjerskih razloga te ona prema tome iznosi poštovanje i navodi da razumije da jedno koji jedva čekaju da sutupe u brak sa partnerom jer smatraju da je on pravi. Marija sadržava stav da je vjenčani list samo komad papira koji ponekad može samo opteretiti bračni par, a nemonovno je da je razvod sve češća pojava. Dalje je pomenula i toksične veze te otkrila da je i sama bila u jednoj takvoj vezi. Vjerije da oba partnera moraju biti predani u građenju što boljeg odnosa i sugerira da je iskrenost i razumijevanje potrebno. Šta vi mislite o Mariji i njenom ljubavnom životu? Pišite nam svoje mišljenje u komentarima ispod.