Crvena zvezda je dokazala svoju kvalifikaciju za visok plasman u Evroligi obezbedivši ubedljiv trijumf nad Fenerbahčeom rezultatom 87:56.

“Arena” je bila ispunjena radošću jer su crveno-beli pružili izuzetan nastup, koji mnogi smatraju vrhuncem sezone. Među prisutnima je bio i Aleksandar Vuksanović, proslavljeni pevač kojeg obično nazivaju Aca Lukas.
Vrhunska slavna ličnost izrazila je ogromnu radost i oduševljenje trijumfom košarkaša u crveno-bijelim bojama. Ova pobjeda je plijenila pažnju publike u najvećoj dvorani na Balkanu.

Lukas se popeo na sto u kutiji, stavivši maramu oko glave. Ugledao se na kultne gestove poznatih rok zvijezda, podižući obje ruke u trijumfalni prikaz, kao da nastupa na koncertu.

“Prije no što se razdvojimo za noć, želio bih da vam se oprostim. Neka vam san bude miran i podmlađujući, kako biste se napunili za novi dan koji vas čeka. Slika priložena ovom tvitu prikazuje spokojnu noć scena, sa prekrasnim zvjezdanim nebom koje pruža mirnu pozadinu. Nadam se da će vam ova slika donijeti osjećaj mira i zadovoljstva dok tonete u san.

 

Oglasi