Zdravko Čolić je pop pjevač koji i danas u svojoj sedmoj deceniji pjeva i zabavlja narod na vrhunskoj razini koja se ne očekuje od čovjeka njegovih godina i staža.

Od svojih ranih dana kao član Korni grupe, do svog nezaboravnog nastupa na Evroviziji i brojnih nastupa širom Jugoslavije uz svoje renomirane plesače zvane Lokice, Čola je, kako ga obožavatelji od milja zovu, pokazao nepokolebljivu posvećenost i nastavlja da osvaja publiku kao bliži se svom osamdesetom rođendanu, stalno puni arene.

Čola, s druge strane, spada u kategoriju veteranskih pop zvijezda koje prepoznaju važnost održavanja razlike između ličnog i profesionalnog života. U današnjem društvu postalo je uobičajeno da pojedinci budu upoznati sa svakim sitnim aspektom života slavnih koje obožavaju, formirajući ono što stručnjaci nazivaju “parasocijalnim odnosima”. Ovaj fenomen predstavlja značajan izazov u eri društvenih medija.

Čola je jasno stavio do znanja da nema želju za neželjenim zadiranjem u njegov lični život. Iako je zadovoljan time da donese radost svojoj publici, on tvrdi da su njegovi privatni poslovi njegova lična briga. Za mnoge je bilo iznenađenje kada je nedavno objavljena fotografija njegove supruge na kojoj je u opuštenom i neokićenom stanju dok je na ulici. Slika, koja se može vidjeti u nastavku, prikazuje njen prirodan i opušten izgled.

Očigledno je da se njegova supruga čini običnom i vjerovatno se nikada ne bi posumnjalo da je povezana s nekom poznatom figurom, s obzirom na to da Čeola i njegova porodica imaju strogo zaštićen lični život. Nasuprot tome, postoje osobe koje, fokusirajući se isključivo na izgled, tvrde da bi ona trebala imati upečatljiviji izgled kao supružnica cijenjenog Zdravka ĕoliĕa.

Oglasi