Buran razgovor na Tiktoku je pokrenut oko pesme „Balada” Željka Joksimovića, numere koja je prvi put objavljena 2001. godine na albumu „Vreteno”.

Tekst pjesme su pažljivo pregledali korisnici platforme društvenih medija koji su bili znatiželjni o tome kome će biti namijenjen. Debata se vodila oko toga da li se pevač iskrenim rečima pesme obraća svojoj ženi ili ljubavnici.

Prema jednom tiktokeru, čini se da su mnogi pojedinci pogrešno protumačili tekst pjesme, jer je zapravo usmjerena prema ženi, a ne prema romantičnom partneru. Međutim, drugi tiktoker navodi da, iako je žalosno što pjesma ne izražava romantičnu ljubav prema ženi, važno je prihvatiti ovu činjenicu.
Treća osoba tvrdi da pjesma nije usredsređena na ženu ili romantičnog partnera.

@taramitric Nazalost #prvasipitala #zeljkojoksimovic ♬ Balada..Željko Joksimović – Tamara

Željko Joksimović nije se dvoumio kada je napisao tekst svoje pesme „Ljubavnici, slušajte reči!“. Uprkos zabludama, bilo mu je jasno da je pesma posvećena ženi. Video snimci sa pjesmom bili su široko dostupni.
Poduzimajući radnju osim samo dijeljenja objave, korisnik TikTok-a preuzeo je na sebe da direktno kontaktira poznatog pisca pjesama i pjevača kako bi se pozabavio problemom.

Oglasi