Nikola Lakić je aktuelni takmičar sedme sezone “Zadruge”, a prepoznatljivost je stekao gostovanjem u “Parovima”. Nažalost, njegova veza sa “Happy TV”, produkcijskom kućom u kojoj trenutno živi u otmjenoj šimanovskoj rezidenciji, završila je na lošem planu.

Prije tri godine, Lakića i grupe učesnika vlasti su priveli kada su razvalivši vrata pokušali nasilno ući u vilu “Parova”. Nikola se izjasnio o situaciji i pojasnio da iza njihovih postupaka nema zlobe; oni su samo hteli da ponovo pregovaraju o svojim ugovorima zbog nezadovoljstva.


Uprkos njihovim naporima da postignu sporazum, njihov cilj je ostao nedostižan. U pokušaju da promijene uslove ugovora, pokušali su da podstaknu pobunu tako što su sastavili svoje željene uslove i izašli na ulice da iznesu svoje zahtjeve.

Nažalost, njihovi napori su naišli na otpor i oni su uhapšeni i odvedeni u policijsku stanicu gdje je Nikola Lakić ispričao događaje. Televizija “Happy” tužila je svih šest osoba, među kojima je i Lakić, za pozamašnu sumu novca, nakon što su prije pet godina nasilno napustili rijaliti. Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, bivši par u rijalitiju, trenutno učestvuju u “Eliti”. Uprkos njihovom razdvojenosti, njihove razlike ostaju neriješene.

Tokom najnovije epizode “Pitanja gledalaca”, par je razgovarao o poznatoj priči, ponavljajući događaje iz prošlosti. Otkrili su negativne aspekte svoje dugogodišnje veze, uključujući ozbiljne optužbe. Ipak, Macanović je jasno stavio do znanja da više nikada neće tolerisati da ga zovu “beba”. Od tada se preselio u Niš, gde sakuplja čačkalice. Marko Janjušević Janjuš je takođe takmičar u aktuelnoj sezoni “Elite”, a njegovi postupci su već izazvali pažnju. Od kada su se tokom ljeta pomirili sa suprugom Enom, ostali takmičari pomno prate njegovo ponašanje, sumnjajući da bi mogao pogriješiti i izdati je.


I pored svega ovoga, Janjuš, učesnik rijalitija, izgleda nesvestan šta se dešava na njegovom Instagram profilu. Nedavno su se pojavili izvještaji da je njegov nalog suspendovan od strane Instagrama zbog uvredljivih primjedbi nekoga ko upravlja njegovim računom prema drugim korisnicima iste platforme društvenih medija. Osoba zadužena za Janjušev Instagram izrazila je zbunjenost zbog suspenzije i pita se zašto je nalog suspendovan s obzirom da nisu napisali ništa zlonamjerno osim što su pojedinim pojedincima rekli da “idu do đavola”, što se vidi i iz njihovih priča. Postoji li neko ko može dati objašnjenje za ovu neočekivanu pojavu?

Oglasi