Mnoge žene u današnje vrijeme, nakon jako dugo vremena braka budu ostavljene, i zamijenjene sa puno mlađim djevojkama. To je na svojoj koži najbolje osjetila Dragana Mirković, koji je Toni ostavio zbog 14 godina mlađe djevojke. 

Najnoviji asortiman fotografija i video zapisa Nare Baptiste, novoupoznatog pratioca Vincenta Cassela, izazvao je značajnu buku na raznim platformama društvenih medija. Ovi zadivljujući snimci napravljeni su na živopisnom događaju, a Nara ih je velikodušno podijelila, zračeći neodoljivim osmijehom koji je nagovijestio izvanredna iskustva koja je imala s nizom jednako privlačnih pojedinaca, od kojih su svi odisali mladalačkim šarmom i privlačnošću.

  • Nesumnjivo, Vincent se našao primoran da podijeli svoje obožavanje kroz komentare na njene objave, koristeći fraze poput “Obožavam da ti svjedočim na ovaj način” i “Posjedujete takvu eleganciju i ljepotu”. Predvidljivo, njegovi odgovori su imali vidljiv uticaj na pojedince.

Njene pristalice iznijele su na vidjelo višestruke pojave sumnjivog ponašanja među određenim pojedincima, uključujući slučajeve izdaje u prošlim vezama i ponavljanje takvog ponašanja s drugima, posebno s Tinom. Također su skrenuli pažnju Nari na osobu koja je pokazivala dosljedan obrazac manipulacije i ciljanja nesuđenih žrtava, što je ilustrovano njihovim postupcima prema Tini. Nadalje, izrazili su radoznalost zašto osoba koja se pojavljuje na slikama pored nje nije njen dečko.

Brojni su pojedinci skrenuli pažnju da su Vincentove poruke bile posebno usmjerene prema njegovoj bivšoj partnerici, s kojom je nedavno prekinuo vezu. Očekivano je da će Nara, koja je znatno mlađa od Vincenta, zadesiti sličnu sudbinu. Čini se da Nara poduzima proaktivne mjere brišući sve postove na društvenim mrežama koji bi potencijalno mogli izazvati primjedbe u vezi s razlikama u godinama između nje i Vincenta. U početku je na svom profilu zadržala samo objave koje su ih oboje prikazivale u povoljnom svjetlu, posebno one u kojima je Vincent djelovao mlađe. Međutim, čini se da je sada također uklonila postove koji su bili ekskluzivno istaknuti na određenim fan stranicama.

Iako su njihove zajedničke fotografije nestale, obožavatelji Vincenta Cassela, koji se često nazivaju “mrziteljima”, bez problema izazivaju burne rasprave na brojnim fan stranicama i forumima, posebno kada se radi o fotografijama koje ističu značajan jaz u godinama.

Uobičajeno se primjećuje da Nara razvija izraženu zaljubljenost u Tinu kako njihova veza napreduje, a široko se vjeruje da je Kassel izvor njezine muke. Nadalje, postoje izvještaji o glumčevim očajničkim nastojanjima da izgleda moderno i mlađe, što je na kraju dovelo do prilično apsurdnog izgleda.

  • Tina se često spominje, posebno u vezi s bivšim mužem i njenom očiglednom nezainteresovanošću za njegovu društvenu prirodu, živahnim društvenim životom i čestim putovanjima, a sve to zanemarujući svoje obaveze prema njihovom djetetu. Zanimljivo je da Nara, koja je istih godina kao i Kunaki, također pokazuje slično ponašanje, što je vidljivo iz njenih nedavnih ažuriranja na internetu. S druge strane, Vincent, koji je izgleda uložio napore da se distancira od ovog obrasca, čini se da se i dalje bori da ga se u potpunosti oslobodi.

Vrijedi napomenuti da se nakon rastave od Kunakija, glumac odmah upustio u romantičnu vezu sa mladom manekenkom. Bilo je pretpostavki da su bračni problemi proizašli iz nevjere, što je odjek njegove prethodne veze s Monikom Beluči. Međutim, naknadna otkrića otkrila su da je primarni izvor nesloge proizašao iz njegove težnje da Kunaki prihvati ulogu majke koja ostaje kod kuće, što je rezultiralo brzim dolaskom njihovog djeteta.

U svom mladalačkom stanju sa 18 godina, Kunakijeva sklonost ka druženju i traženju uživanja navela ju je na česte izlete i druženje sa prijateljima. Shvativši da više ne može da trpi okolnosti, glumac je na kraju doneo odluku da raskine njihovu vezu.

Spekulacije sugeriraju da je nakon njihovog razvoda glumac taktički izbrusio ranjivi aspekt života mlade manekenke – njenu karijeru – što je rezultiralo time da je ostala u stanju finansijske neizvjesnosti. Tinine mogućnosti za modeling bile su ograničene na manje istaknute brendove, a mogućnost da bude predstavljena na naslovnicama renomiranih časopisa ostala je ništa drugo do daleki san.

Srećom, nedavno je došlo do promjene situacije, što je dovelo do toga da Tina uspješno osigurava sve veći broj značajnih ugovora i uspostavlja suradnju s poznatim brendovima.

  • Čini se da su Vincentovi napori da predstavi Naru kao svoju bivšu suprugu i poboljša njen ugled do sada bili neuspješni. Općenito je zapaženo da Nara ima nevjerovatnu sličnost s Kunakijem, što je zaista izvanredno. Osim toga, čini se da se historija možda ponavlja, ostavljajući nas nesigurnima hoće li Vincent kročiti istim putem s Baptistom kao što je to učinio sa svojom bivšom ženom, ili će se njihova priča završiti povoljnijim ishodom.

Oglasi