Ceca Ražnatović je već decenijama omiljena folk pjevačica u Srbiji a poznato je i da je njenprivatni život prilično buran. Oduvijek jeimala sklonost ka lošim momcima što je rezultiralo brakom sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić slove za dinamičan sestarski par.Lidija i njezina sestra ostaju blisko povezane, do te mjere da je Lidija jedno vrijeme čak s vlastitom obitelji stanovala u Cecinoj rezidenciji u Ljutice Bogdana.

Važno je priznati da su krv i voda dvije različite tvari i obje posjeduju razumijevanje te činjenice. Lidija je svojoj sestri dosljedno pružala nepokolebljivu podršku, prateći je na svakom koraku na njezinom profesionalnom putu.

Lidija i Ceca su zajedno proživjele mnoštvo radosnih i teških događaja.Kada je u “Interkontinentalu” ubijen Željko Ražnatović Arkan, sestre su bile prisutne i trudile su se da mu pomognu do dolaska medicinske ekipe.

Tijekom mog života moja sestra i ja uvijek smo bile dinamičan duo. Stalno mi je pružala ogromnu podršku.Na pitanje o tome što njezina djeca nemaju oca, odgovorila je: “Možda nisu imali oca, ali su imali dvije majke.” Postavilo se pitanje da li bi sve bilo drugačije da Ceca nije rano doživjela nesretan gubitak supruga. Njezin je odgovor bio odlučan, izjavivši da to ne bi imalo nikakve razlike, jer je to uvijek bio slučaj.

 

Nakon udaje za Željka, Željkovo prisustvo u našem domu bilo nam je dobrodošlo, a on je vrlo brzo prepoznao dubinu ljubavi koja postoji između nas od samog susreta.

Svetlana se nasmiješila, govoreći kako je prirodno da su njih troje poput slavnih mušketira, a Lidiju on obožava.

Zanimljivo, malo je onih koji su svjesni kolike su razlike u godinama između Cece Ražnatović i Lidije Ocokoljić.Iako je starija godinu i pol, Ceca Lidiju nikada nije doživljavala kao mlađu sestru.

Folk zvijezda je svojedobno spomenula da je razlika među njima minimalna jer smo praktički odrasli kao blizanci. Tijekom života pružali smo nepokolebljivu podršku jedni drugima, a ta je dinamika i danas nepromijenjena.

Biografija:

Svetlana Ceca Ražnatović, ranije poznata kao Veličković, cijenjena je srpska pop-folk pjevačica i najistaknutija ličnost srpske pop-glazbene scene. Da biste saznali više o njezinom životu, možete pogledati njezinu biografiju. Ceca je prikupila vjerne sljedbenike, zaradivši razne simpatične nadimke kao što su “Ceca nacionale”, “kraljica turbo-folka”, “majka nacije” i “srpska majka”. Ovi nadimci svjedoče o njezinoj golemoj popularnosti.

Rođena 14. lipnja 1973. u Žitorađi, selu koje se nalazi na jugu Srbije, Cecino odrastanje oblikovali su majka Mira, koja je radila kao učiteljica, i otac, mehaničar koji se kasnije okušao u politici i bio predsjednik općine. . Ceca ima i mlađu sestru Lidiju, koja je od nje mlađa samo jedanaest mjeseci. Dok su odrastali, čuvali su ih baka i djed Čedomir i Velika.

S nepunih devet godina Ceca je pokazala svoj talent tijekom školske predstave, osvojivši publiku svojom izvedbom. Nije bilo neuobičajeno da se suočila s financijskim ograničenjima, često si nije mogla priuštiti autobusnu kartu i morala se pješačiti kući nakon nastupa u obližnjim selima. Naime, jednom je prilikom otkrila da je u jednom vikendu zaradila 700 maraka, dok je mjesečna plaća njezine majke iznosila tek 25 maraka.

 

Unatoč odličnom uspjehu u osnovnoj školi, odlučila se baviti pjevanjem i oglušila se na majčine molbe da nastavi školovanje. Godinama kasnije uspjela je završiti srednju veterinarsku školu, smjer svinjogojstvo, a navečer je radila i kao pjevačica, a danju pripremala artikle.

Prijelomni trenutak u Cecinoj karijeri dogodio se u ljeto 1987. kada su joj se putevi ukrstili s Mirkom Kordićem, harmonikašem, skladateljem i aranžerom. Njezin talent otkrio je dok je povremeno pjevala u restoranu, samo kad su joj stariji kolege dopuštali

. Prepoznavši njezin potencijal, tražio je dopuštenje njezinih roditelja da je dovede u Beograd. Godine 1988. u studiju renomiranog harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša pod izdavačkom kućom PGP RTB započela je svoj prvi snimateljski projekt “Cvetak zanovetak”.

Oglasi