Oglasi - Advertisement

Sin Claudie Cardinale godinama nije znao da mu je ona majka, a onda je sve izašlo na vidjelo. Slavna talijanska filmska zvijezda Claudia Cardinale bila je muza filmaša poput Lucina Viscontija. Tijekom proteklih šest desetljeća radila je s vrhunskim redateljima kao što su Federico Fellini, Sergio Leone i Werner Herzog. Već u ranoj tinejdžerskoj dobi bila je popularna i svima je bilo jasno da će biti velika zvijezda.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

No, malo tko zna da je u privatnom životu pretrpjela silnu bol i doživjela nevjerojatne stvari. Silovanje joj mijenja život Naime, Claudiju je silovao nepoznati Francuz, a nakon traumatičnog iskustva zapala je u drugo stanje. Nije ni razmišljala o prekidu trudnoće, ali kako je gradila karijeru u Hollywoodu, savjetovali su joj da ne otkriva trudnoću.

Njezin mentor Frank Crystaldig poslao ju je u London u sedmom mjesecu trudnoće, do kada se trudnoća više nije mogla sakriti. Rodila je sina po imenu Patrick, ali Claudijini roditelji su se brinuli o njemu i Patrick je vjerovao da je Claudia njegova sestra sve do njegove 8. godine. Između Claudie i Franka rodila se ljubav, a vjenčali su se u Atlanti.

Bio je u braku s njezinim sinom, a iako se činilo da žive skladnim životom, rastali su se 1975. godine. Glumica se zaljubila u Pascala Squitierija i zbog njega ostavila supruga Franca Cristaldija. S njim je bila u braku do njegove smrti 2017. Nakon vjenčanja dobili su kćer Claudiju. Claudia je do 2010. vodila aktivan glumački život, kada je odlučila usporiti sa snimanjem i ulogama. Kako je rekao, u 9. desetljeću života nastavio je živjeti “sretno, slobodno i hrabro”.

Bila je zaštitno lice Filmskog festivala u Cannesu 2017. godine, kada je izjavila: „Ne popravljam svoje godine i ne radim ništa u borbi protiv bora. Ispričavam se mnogima zbog toga. Danas ima 85 godina i veliki je zagovornik prava žena. Nadalje, od ožujka 2000. ponosno nosi titulu UNESCO-ve veleposlanice dobre volje za obranu ženskih prava. Također je proglašena jednom od 50 najljepših žena u povijesti filma. No, godine su prošle i Claudia danas izgleda potpuno drugačije, a mnogi je i ne prepoznaju.

BONUS TEKST:

Ljubav nije uvijek laka – kako zaboraviti nekoga koga nikada ne možeš imati? Voljeti nekoga koga ne možeš imati može biti jedno od najtežih iskustava kroz koje osoba može proći. Međutim, postoje koraci koji vam mogu pomoći da obradite ovu bolnu situaciju i pronađete put do emocionalnog iscjeljenja.

Prihvatite svoje osjećaje Prvi korak u prevladavanju neuzvraćene ljubavi je prihvaćanje svojih osjećaja. Nemojte ih potiskivati ​​ili negirati. Priznajte da je normalno osjećati se tužno, ljuto ili razočarano. Pišite u dnevnik ili razgovarajte s prijateljem od povjerenja. Dopustite sebi da tugujete i plačete ako je potrebno – to je prirodni dio procesa ozdravljenja.

Stvorite udaljenost Stvaranje fizičke i emocionalne udaljenosti od ljudi s kojima se ne možete slagati je ključno. To može značiti privremeni prekid kontakta ili ograničavanje praćenja njihovih aktivnosti na društvenim mrežama. Razmislite o tome da ih privremeno opozovete ili isključite obavijesti kako biste spriječili ponavljanje rane. Ispunite svoje vrijeme aktivnostima koje vam donose radost i zadovoljstvo.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here