Oglasi - Advertisement

Žika Jakšić je jedan od ključnih ljudi koji su ostavili veliki trag na muzičkoj sceni Srbije i regiona. Kao voditelj popularnog televizijskog takmičenja “Nikad nije kasno,” koje se emituje u sklopu Zvezda Granda, Žika je postao sinonim za pružanje druge šanse starijim generacijama pevača.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ova emisija omogućava talentovanim ljudima, bez obzira na njihove godine, da se ostvare i ponovo zablistaju na muzičkoj sceni. Pre sedam godina, Grand produkcija mu je pružila priliku da vodi ovaj projekat, a Žika je iskoristio tu šansu da se poveže s mnogim ljudima i inspiriše ih da nikada nije kasno za ostvarenje snova.

Žika Jakšić je popularni srpski televizijski voditelj i producent, poznat po svom šarmu i duhovitosti. Tokom svoje karijere, vodio je brojne emisije i postao prepoznatljivo lice na malim ekranima. Pored toga, Jakšić je poznat po svom angažmanu u muzici, kao i po promovisanju mladih izvođača. Njegova sposobnost da poveže ljude i kreira zanimljive sadržaje doprinosi njegovoj popularnosti u medijima.

Iako danas uživa u plodovima svog rada, Žikin život nije bio bez izazova. Pre nego što je postao poznat, suočavao se s brojnim preprekama. Radio je kao čistač bazena i amaterski DJ kako bi zaradio novac. Bio je to period u njegovom životu kada je ulagao ogroman trud da bi obezbedio sebi džeparac i motivaciju za dalje.

 U jednom trenutku, Žika je uložio čak 200.000 maraka u biznis – što je za to vreme bila ogromna suma novca. Nažalost, taj poslovni poduhvat nije uspeo, što ga je dovelo u velike finansijske probleme i dugove. Međutim, i pored tih izazova, uspeo je da se izvuče iz dugova, što pokazuje njegovu odlučnost i snagu.

Nakon što je prebrodio tešku situaciju, zaposlio se na televiziji Pink, što je bio veliki preokret u njegovoj karijeri. Danas je priznat kao jedan od najcenjenijih i najistaknutijih voditelja u Grand produkciji, a njegov rad i posvećenost su doprineli razvoju domaće muzičke scene.

Interesantno je da Žika nije jedini član porodice koji je uspešan u muzičkom svetu. Njegov brat, Vladimir Jakšić, poznat kao Rus, je takođe postigao veliki uspeh. On je osnivač i lider benda Revolveri, koji se bavi rock and roll muzikom.

BONUS TEKST

“Prehrana koju održavam najvažniji je aspekt mog životnog stila. Ne može se predvidjeti optimalan učinak stroja ako ga ne opskrbite odgovarajućim gorivom”, rekao je Tesla koji se trudio hraniti se zdravo, a meso je jeo samo u rijetkim prilikama. “Uklanjanje ručka iz moje prehrane dovelo je do poboljšanja mog zdravlja, kao i do poboljšanja mog apetita i nepca.” Prava bit života postala mi je očita tek nakon što sam prihvatio režim dva obroka dnevno.

  • “Sada, u dobi od 78 godina, uživam u svoja dva obroka s istim entuzijazmom kao i kao 16-godišnjak i nemam problema s probavom”, kažu na web stranici Tesla Universe. Prema njegovoj izjavi, mlijeko je radije konzumirao za doručak zbog visokog sadržaja proteina, uz jaja, posebno bjelanjke, koji su jednako bogati proteinima. Iako je uživao u riži, nije volio sir. “Iako povrće nije bogato proteinima, neophodno je za uravnoteženu prehranu.

Iako možda ne daje značajnu energiju, igra ključnu ulogu u regulaciji rada crijeva i opskrbi tijela bitnim vitaminima. Uživam u divnoj juhi od luka i sitno nasjeckanog celera, pripremljenog s puno maslaca. Ova kombinacija je lako probavljiva, a ja je konzumiram već dugi niz godina.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here