Oglasi - Advertisement

Odmah na početku, moramo napomenuti da je osoba o kojoj se govori veoma diskretna i retko daje izjave o bilo kojoj temi. Ipak, mediji su puni priča o nedavnom incidentu u kojem je čovek navodno pretukao svoju suprugu. Uz to, pojavio se i snimak na kojem je vidljivo da Šerif pjeva, a mnogi su komentarisali i zahtevali da mu otkaže saradnju, pod pretpostavkom da je taj čovek njegov muzičar i zaposlenik.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Rođen je 26. aprila 1958. godine u selu Jusići, blizu Brčkog u Bosni i Hercegovini. Od mladosti je pokazivao izuzetan talenat za muziku, što ga je brzo dovelo do popularnosti na jugoslovenskoj muzičkoj sceni.Osim muzičkog uspeha, Šerif Konjević je poznat i po tome što je godinama bio van skandala i problema u javnosti. Njegov privatni život bio je relativno diskretan, a on sam je u više navrata izjavljivao da mu je porodica najvažnija.

U svetlu ovih glasina, Šerif je odlučio da se oglasi i iznese svoj stav. On je jasno rekao da već neko vreme ne radi sa tom osobom, ali dok su sarađivali, njihova saradnja je bila više nego korektna. Dodao je da nije kompetentan da detaljno komentariše situaciju, jer nije više u kontaktu s njim, ali je istakao da apsolutno osuđuje bilo kakav oblik nasilja. Posebno je naglasio da nasilje ne sme biti ničiji izbor i da to ni u kom slučaju ne treba podržavati.

Takođe, Šerif je dodao da ova situacija treba da posluži kao važna lekcija svima, pogotovo onima koji su u javnom životu. Naglasio je da se neke stvari ne mogu, a ni ne smeju sakrivati, posebno kada ste javna ličnost koja se bavi poslom gde je pažnja medija uvek usmerena na vas. Istaknuo je da odgovornost dolazi s poslom javne osobe i da svi moraju biti svesni svojih postupaka, jer će istina uvek izaći na videlo.

  • Šerif Konjević je jedan od najpoznatijih pevača narodne muzike na Balkanu, sa karijerom koja traje više decenija. Rođen je 26. aprila 1958. godine u selu Jusići, blizu Brčkog u Bosni i Hercegovini. Od mladosti je pokazivao izuzetan talenat za muziku, što ga je brzo dovelo do popularnosti na jugoslovenskoj muzičkoj sceni.

Svoj prvi veliki uspeh postigao je u 1970-im godinama, kada je počeo da snima pesme koje su se ubrzo našle na vrhovima muzičkih lista. Njegov prepoznatljiv glas, emotivne interpretacije i iskrena povezanost s publikom doneli su mu status jedne od najvažnijih ličnosti narodne muzike. Među njegovim najvećim hitovima su pesme poput “Ne kunite crne oči,” “Otišla si, e pa neka,” “Ti meni lažeš sve,” i mnoge druge, koje su postale klasične numere na ovim prostorima.

Šerifova muzika je spoj tradicionalnog zvuka narodne muzike sa savremenim aranžmanima, što je privuklo široku publiku svih generacija. Njegova sposobnost da kroz pesme prenese duboke emocije, poput tuge, ljubavi i bola, posebno je istaknuta u njegovim baladama, koje su često odražavale teme iz svakodnevnog života.
U poslednje vreme, Šerif se ređe pojavljuje u medijima, a njegova karijera se više fokusira na nastupe i koncerte za publiku koja i dalje verno prati njegov rad. Uprkos tome, on je i dalje prisutan na muzičkoj sceni, sa brojnim obožavaocima koji ga podržavaju i vole.

 

 

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here