Oglasi - Advertisement

Vukica Vučurević, poznata kao jedna od najbogatijih Srpkinja, stekla je svoje bogatstvo kao naslednica svog oca, Mirka Vučurevića, uspešnog fudbalskog radnika i biznismena. Nakon njegove smrti, preuzela je vlasništvo nad fudbalskim klubom “Banat” iz Zrenjanina i švajcarskom fabrikom satova “Nivada”, što je dodatno doprinelo njenom statusu. Vukica je ubrzo privukla pažnju javnosti kada je dozvolila kamerama jedne hrvatske televizije da snime unutrašnjost njenog luksuznog doma.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vukica Vučurević je postala poznata kao jedna od najbogatijih žena u Srbiji.Mnoge spekulacije su kružile o tome kako je Vukica trošila svoje bogatstvo na skupe stvari poput garderobe, nakita i osoblja, međutim, ona je sve to demantovala kada je pokazala svoju raskošnu vilu, koju ranije nije delila sa javnošću zbog bezbednosnih razloga.

  • Ovaj potez izazvao je mnoge glasine da je svoje bogatstvo rasipala na skupe stvari poput garderobe, nakita, kao i na osoblje koje je radilo u njenom domu, ali ona je to odlučno demantovala.

Pokazala je snimke svoje raskošne vile, objašnjavajući da ih nikada ranije nije objavljivala iz bezbednosnih razloga, jer je njena majka živela u toj kući. Svi komadi nameštaja bili su stilski preneti iz njene prethodne vile na Dedinju, i predstavljali su njen stil i sofisticiranost. Vukica je isticala da godine nemaju uticaj na njen izgled, i mediji su je često nazivali “srpskom Šeron Stoun” zbog njenog lepog izgleda.

Njena vila, koju je dizajnirao poznati arhitekta, odavala je glamur, a Vukica je smatrala da njen dom predstavlja nju samu – kako ona izgleda, tako izgleda i njena kuća. Međutim, u međuvremenu se njena vila našla na tržištu nekretnina, iznajmljujući se za 1.000 evra po danu, a primećeno je da je enterijer drastično promenjen, što je izazvalo spekulacije da je Vukica prodala svoju luksuznu rezidenciju.

  • Vukica je bila poznata po svom stavu da je novac merilo vrednosti kod ljudi, pa je često govorila da muškarci vrede onoliko koliko imaju novca. Njeno bogatstvo omogućilo joj je luksuzna putovanja, ekskluzivni nakit i skupu garderobu. Isticala je da ne ide u kupovinu bez najmanje 30.000 evra, te da voli da kupuje brendirane stvari u Milanu, Ženevi i ponekad u Parizu. Ponosno je isticala da je već sa 15 godina počela da kupuje skupu garderobu, a njen otac, iako je na početku bio uzdržan, davao joj je dovoljno novca da ispuni sve svoje želje.

Za svoj 18. rođendan dobila je gliser od oca, a kasnije i svoj prvi automobil, uvek vozeći najnovije modele “Mercedesa”. Izjavila je da ne bi mogla da se odrekne luksuznog načina života jer u njemu uživa. Osim toga, Vukica je često putovala, a kao deo “odabrane klijentele” imala je privilegije da prisustvuje modnim revijama renomiranih brendova poput “Dior” i “Gucci”.

Kada su u pitanju svakodnevne aktivnosti, Vukica je otvoreno priznala da ne voli kuvanje i kućne poslove. Zahvaljujući svom bogatstvu, nikada nije morala da radi, a u njenim domovima u Srbiji i Švajcarskoj zaposleni su ljudi koji obavljaju te poslove za nju. Rugala se onima koji kuvaju, objašnjavajući da ona više voli da kupuje haljine i ide na odmor.

Iako je vodila raskošan život, pretrpela je i lične tragedije koje su je promenile. Pre nekoliko godina, Vukica je izgubila oba roditelja, što je ostavilo dubok trag na nju. Iako nema naslednike, u jednom intervjuu je izjavila da je sama sebi dovoljna, što govori o njenom samopouzdanju i snazi da se nosi sa životnim izazovima uprkos gubicima.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here