Oglasi - Advertisement

Njena priča počinje u veoma mladim godinama, kada je sa samo 16 godina započela svoju manekensku karijeru. Naime, njena sestra je primetila njen potencijal i prijavila je na lokalni izbor za manekenke, gde je Maja osvojila drugo mesto. Taj uspeh joj je otvorio vrata prema daljoj karijeri, jer je upravo tada italijanski skaut primetio njen izgled i ponudio joj da otputuje u Milano, grad mode, kako bi nastavila svoju manekensku avanturu.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Maja Latinović je jedno od imena koja je ostavila neizbrisiv trag u svetu mode, kako u Srbiji, tako i širom sveta. Ova poznata manekenka, rođena 1980. godine u Banatskom Velikom Selu, blizu Kikinde, postala je simbol uspeha i lepote, prepoznatljiv na svim kontinentima.

  • Milano je za Maju bio početak velike profesionalne prekretnice. Brzo je postala poznata na međunarodnoj modnoj sceni, angažovana za kampanje najpoznatijih modnih brendova. Nosila je kreacije dizajnera kao što su Versace, Dolce & Gabbana, Donna Karan, Ralph Lauren, Carolina Herrera i mnogi drugi. Nema kampanje ili brenda u kojem nije učestvovala, a njeno lice krasilo je brojne prestižne modna časopise.

Maja je čak pozirala na naslovnici Vogue-a šest puta – za izdanja u Italiji, Francuskoj, Nemačkoj, Japanu, Španiji i Engleskoj. Takođe, njeno ime povezano je i sa izuzetno popularnim i poznatim brendovima, među kojima je i Roberto Cavalli, za kojeg je postala zaštitno lice. Osim toga, bila je prepoznatljiva u muzičkom spotu američkog repera Jay Z-ja za pesmu “Change Clothes”, što je dodatno učvrstilo njen status na globalnoj sceni.

  • Zanimljiv je i njen susret sa mnogim svetskim poznatim ličnostima. Jedan od najzanimljivijih trenutaka u njenoj karijeri bio je kada je poznata pevačica Ksenija Pajčin otkrila da ju je Maja pozvala na kontroverznu žurku kod Pafa Dedija. Ovaj događaj je samo jedan od mnogih u kojem je Maja bila okružena poznatim i uticajnim osobama iz sveta mode, muzike i zabave.

No, Maja nije samo manekenka, ona je i sportistkinja. Kao dete, trenirala je košarku, a njena porodica, posebno njena majka, imala je veliki uticaj na njen uspeh. Maja potiče iz porodice u kojoj je njen otac bio vlasnik benzinske pumpe, dok je majka bila domaćica. Međutim, možda je najvažniji trenutak u njenom životu to što je upravo njena sestra bila ta koja ju je prijavila na prvi izbor, time joj omogućivši da krene na put koji je vodio ka međunarodnoj slavi.

S godinama, Maja je izgradila karijeru o kojoj mnogi mogu samo da sanjaju. Uspon je bio brz i neizbežan, ali kako je karijera napredovala, tako je i njen privatni život postajao sve važniji. Maja je danas u srećnom braku i majka je sina. Iako je njena karijera bila vezana za prestižne gradove kao što su Njujork, Milano i Bugarska, trenutno živi mirnijim životom, daleko od očiju javnosti i medijskih reflektora. Zbog prirode svog posla, Maja je bila prisutna u mnogim gradovima širom sveta, ali sada se povukla iz sveta mode i uživa u tišini i privatnosti koju joj omogućava život sa porodicom.

Njena priča je inspiracija svim mladim devojkama koje žele da uđu u svet mode, ali i svim onima koji žele da veruju u sebe i prate svoje snove. Maja Latinović pokazala je da uz posvećenost, rad i malo sreće, sve je moguće, te je postala simbol uspeha, lepote i stila, kako u svetu mode, tako i u životu.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here