Oglasi - Advertisement

Svetlana Bojković, jedna od najcenjenijih glumica sa naših prostora, prošla je kroz dugi niz uspeha u svojoj blistavoj karijeri, koja je godinama išla uzlaznom putanjom. Njeno ime je sinonim za kvalitet u svetu pozorišta i filma. Međutim, pored profesionalnih dostignuća, Svetlanin privatni život je jednako fascinantan i često prepleten sa njenim glumačkim putem, posebno zbog njene ćerke Katarine Žutić, koja je, poput majke, postala uspešna glumica.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Katarina, poznata pod nadimkom Kaja, odlučila je da krene majčinim stopama i zakorači u svet glume. Svetlana je bila uz svoju ćerku kroz sve životne izazove, pružajući joj neizmernu podršku, naročito u trenucima kada je Katarina prolazila kroz teške životne situacije. Svetlana je istakla koliko je bila srećna što su zajedno prevazišle te teške periode, naglašavajući da je porodica izuzetno važna u takvim trenucima.

  • Svetlana je kazala da, iako neće imati unuke, jer njena ćerka nema decu, oseća se ispunjeno i zahvalno zbog njihove posebne veze. Katarinina životna priča, kao i odnos koji je izgradila s majkom, za Svetlanu su najveća nagrada.

Svetlana je takođe priznala da je dugo oklevala da svojoj ćerki prizna da je dostigla zrelost kao glumica. Katarina je već petnaestak godina nastupala u pozorištu, na filmu i televiziji pre nego što je Svetlana otvoreno rekla da je njena ćerka sazrela kao umetnica. Svetlana je osećala snažnu emocionalnu povezanost sa svakim Katarininim glumačkim izazovom, proživljavajući njene traume i sumnje na duplo intenzivniji način. Iako je trudila da prikrije svoja osećanja kako ne bi povredila Katarinu, Svetlana je uvek bila uz nju, pružajući oslonac i podršku. Sada, kaže, više nema tremu kada gleda ćerku na sceni, jer zna da je Katarina sazrela i da je postala izuzetno talentovana glumica.

Jedan od najsrećnijih trenutaka za Svetlanu bio je kada je Katarina dobila Sterijinu nagradu, što je, kako kaže, bilo posebno emotivno za nju, jer je to priznanje ona nikada nije dobila. Svetlana se tada šalila da je, ako Bog želi da kazni nekoga ko se „najede“ glume, onda taj neko dobije dete koje postane glumac. Taj trenutak, kada je njena ćerka primila prestižno priznanje, bio je potvrda svih njihovih zajedničkih borbi i Katarininog uspeha.

Svetlana se osvrnula i na svoje roditeljske izazove, priznajući da joj je žao što nije provodila više vremena sa svojom ćerkom dok je bila mala. Kako kaže, u tim godinama imala je podršku bake i deke s obe strane, a njena posvećenost karijeri često je dovodila do toga da nije mogla provoditi onoliko vremena koliko je želela sa svojom ćerkom. Ipak, kroz godine, njihov odnos je postajao sve jači. Tek kad je Svetlana otišla u penziju, a Katarina odrasla, mogla je da nadoknadi propuštene trenutke. Danas imaju divan i blizak odnos, što Svetlanu čini veoma srećnom.

Svetlana Bojković, iako je tokom svog života bila izuzetno posvećena poslu, sada ima više vremena za porodicu. Ova snažna žena, koja zrači životnom energijom, uvek je imala na umu balans između karijere i privatnog života. Na kraju, njena priča o majčinstvu, ljubavi i podršci koju je pružala ćerki, pokazuje koliko su odnosi unutar porodice važni i kako oni mogu oblikovati naše živote i dati im dublji smisao.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here