Oglasi - Advertisement

Mina Kostić, poznata pevačica, progovorila je o najtežim trenucima u svom životu, posebno o trenutku kada su joj lekari rekli da ne može postati majka. Ova bolna vest teško je pala na nju, ali uprkos negativnim prognozama i neverici medicinskih stručnjaka, Mina nije odustala. Sa svojim tadašnjim partnerom, pevačem Igorom Kostićem, dobila je ćerku Anastasiju, čime je njena priča postala inspiracija mnogima.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Mina Kostić je poznata i po svom specifičnom izgledu i stilu, kao i po energičnim nastupima. Tokom godina, uspela je da održi svoju popularnost na muzičkoj sceni, uprkos promenama i izazovima u industriji.

  • U nekoliko intervjua, Mina je isticala da je vera u Boga igrala ključnu ulogu u njenom životu, a posebno u trenutku kada je saznala da će postati majka, uprkos svim nedaćama i medicinskim prognozama. Kada su joj rekli da neće moći da ima dece, to ju je pogodilo i rekla je Igoru da se pomiri sa sudbinom, da se snađe na svoj način, jer su lekari bili uvereni da je neplodna.

Međutim, nije dozvolila da je ta dijagnoza obeshrabri. Svakodnevno se molila, danju i noću, tražeći Božiju pomoć, i na kraju se dogodilo pravo čudo – rodila je zdravu devojčicu. Kroz ovaj izazov, njena vera je postala još jača, a vera u Boga bila je ono što joj je pomoglo da prebrodi sve životne teškoće i bolne trenutke.

Mina često govori kako je vera u Boga izvor njene snage i unutrašnjeg mira. Iako je u prošlosti imala brojna emotivna razočaranja i pretrpela finansijske gubitke, ona nikada nije prestala da veruje u ljubav. Ipak, danas ističe da joj je najvažnija ljubav prema Bogu. Prava sreća je, kako kaže, stigla tek kada je predala svoje srce Bogu, a ta transformacija donela joj je mir i osećaj da više ne traži materijalno zadovoljstvo. Oko nje je sve ljubav, i to je ono što je ispunjava.

  • Govoreći o svojim prethodnim vezama, Mina je otvoreno pričala o izdaji i finansijskim problemima. Udala se, a sve što je imala stavila je na ime bivšeg supruga, što ju je koštalo mnogo – i emotivno i finansijski. Prošla je kroz mnogo toga, ali je uspela da oprosti. Ipak, kroz ovakve situacije su, prema njenim rečima, prolazile i mnoge njene koleginice, što ona smatra uobičajenim u njihovom poslu. Uprkos tim iskušenjima, Mina je danas posvećena veri i veruje da sve što se dešava ima svoj razlog.

Pevačica je naučila da prepusti sve Božijim rukama. Svesna je da ima svoje planove i želje, ali veruje da je najvažnije zahvaljivati se Bogu svakodnevno i moliti se. Vera je za nju postala način života, i to je ono što je drži srećnom i ispunjenom. Kroz tešku životnu borbu, naučila je da najlepše stvari u životu dolaze kada ih najmanje očekujemo. Danas, kako kaže, ne razmišlja previše unapred, već živi svaki trenutak, smatrajući da je svaki trenutak dragocen.

Na kraju, Mina Kostić poručuje da je u životu najvažnije živeti u sadašnjem trenutku, verovati u bolje sutra, i ne dozvoliti da nas životne nedaće pokolebaju. Kada je digla ruke od svega i prepustila se veri, sve je došlo na svoje mesto.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here