Oglasi - Advertisement

Uoči svečanog otvaranja Olimpijskih igara Novak Đoković osvojio je publiku i postao žarište ceremonije u Parizu.


Đokovićeva elegantna prisutnost očarala je sve dok je pričao o Rafaelu Nadalu, a njegovo veselje je poraslo kada je saznao da je na istoj lokaciji prisutna i njegova draga prijateljica, zanosna Charlize Theron.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Novinar je s tračkom nesigurnosti spomenuo prisutnost Charlize Theron, možda pretpostavljajući da je primatelj poruke nije susreo od njihova susreta u Palm Springsu. Đoković je, zadržavši svoje ugodno držanje, uzvratio osmijehom.


Željno iščekujem priliku da se ponovno nađem sa svojim partnerom u mješovitim parovima na teniskom terenu. Bit će zadovoljstvo vidjeti je i ocijeniti njen napredak u sportu.

Tijekom izložbe “Desert Smash” prije turnira u Indian Wellsu, Charlize Theron i Novak Đoković bili su prisutni. No, dogodio se bitan preokret kada je Novak, umjesto Francisa Tijafoa, postao partner s poznatom glumicom. Upravo tijekom tog partnerstva odigrala se nezaboravna scena na terenu.

Dok je Đoković trčao da osigura bod, Teron je razigrano uzviknuo: “Ne budi tako lijen!” Novak je brzo uzvratio.

Danas me Charlize izazvala da uložim dodatni napor, ali pretpostavljam da je sve to bio dio njezina strateškog pristupa. Osjećam se privilegiranim što sam bio uključen u ovu izvanrednu prigodu.

BONUS TEKST:

Prvo javno pojavljivanje Billa i Hillary Clinton nakon javne podrške Kamali Harris za demokratsku predsjedničku nominaciju dogodilo se tijekom obiteljskog ručka u Midtownu. Tijekom cijele večeri bivša predsjednica se neprestano smiješila, dok je Hillary gestikuliranjem prstima odgovarala na upite o Kamalinim izgledima protiv Donalda Trumpa na predstojećim izborima.

Billovo lice imalo je uočljiv trag koji je pobudio svačiju znatiželju, ostavljajući ih nesigurnima oko podrijetla njegove ozljede. Kako smo dublje ulazili u narativ, razotkrili smo fascinantnu priču o Goranu Dželatoviću Ajkuli, tjelohranitelju kojemu je jedno vrijeme povjereno Clintonovo osiguranje. Prvi razlog zašto nisam odmah odbacio Billa Clintona mogu pripisati Bati Živoinoviću. Upravo zbog toga sam pregovarao oko troškova njegovog smještaja i oni su na to pristali. Kad smo imali naš prvi susret, nije mi uputio ni jednostavan pozdrav “Dobra večer”.

Ne potrudivši se vezati pojas, ušao je u automobil. Pridržavajući se moje osobne politike izbjegavanja razgovora s takvim osobama, sjedili smo u tišini otprilike 6 minuta. Na kraju je podigao pogled i upitao: “Čini se da je u čemu problem?” U intervjuu za emisiju “Realna priča” na Kurir televiziji, samouvjereno je izjavio: “Nisam dužan da vežem pojas”. Ustrajno sam ga obavještavao da, nažalost, doista mora vezati sigurnosni pojas jer sam ja odgovoran za njegovu dobrobit. Unatoč njegovom početnom otporu, čvrsto sam ustvrdio da naše putovanje neće započeti sve dok se on ne pridržava ove bitne sigurnosne mjere.

Goranov jedinstveni naglasak privukao je Clintonovu pozornost, natjeravši ga da se raspita o njegovom podrijetlu. Postavio je pitanje koje mi je omogućilo fleksibilnost da odgovorim na engleski način ili dam alternativni odgovor. Ipak, oslanjajući se na svoje diplomatske instinkte, taktično sam odgovorio: “Ovo možda nije najprikladniji trenutak ili okruženje za takve upite. Molimo provjerite je li vaš sigurnosni pojas dobro vezan.” Unatoč preprekama na koje je nailazio, bivši predsjednik Sjedinjenih Država pokazao je otpornost i odbio se predati.

Usred našeg razgovora, izrazio je znatiželju o mom podrijetlu, pitajući: “Intrigira me vaše podrijetlo.” Međutim, kad je došlo do nesuglasica, on je brzo ustao i postavio se između mene i vozača, rekavši: “Ako otkrijete svoje mjesto porijekla, spreman sam se suzdržati.” Pogledao sam ga i tada sam ponosno izjavio: “Ja sam iz Beograda, Srbija”, pri čemu je istaknuto Ajkula, moje pravo porijeklo. U trenutku se čvrsto smjestio natrag u svoje sjedalo i proglasio: “Nastavimo!” Iznenadnost njegovih postupaka uhvatila me nespremnog, ali u tom sam trenutku osjetio neukrotivi osjećaj sigurnosti, kao da mi nikakva vanjska sila ne može predstavljati prijetnju. Ovo je označilo posljednju primjedbu koju je dao u vezi s temom.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here