Oglasi - Advertisement

Svetlana Ceca Ražnatović od nedavno se pridružila društvenoj mreži TikTok i postala aktivan učesnik.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Povremeno svojim pratiteljima otkrije djeliće iz svog osobnog života, često prepričavajući zabavne i spontane situacije.


Tijekom putovanja u Makedoniju, Ceca je naišla na neočekivano kašnjenje zbog gužve u prometu. Dok je strpljivo čekala u dugom redu na granici, iskoristila je priliku da izađe iz vozila i protegne noge. Ceca je bila udobno obučena u ležernu kombinaciju koju su činili bijela majica kratkih rukava s otvorenim leđima, traperice i udobne papuče.

Čovjek se raspitivao o najučinkovitijim tehnikama istezanja kada se suočite s preprekama poput stupova. Ceca je bez oklijevanja odmah pored automobila počela demonstrirati vježbe.

Ceca se nasmijala i objasnila: “Umjesto da radim čučnjeve, radije se sagnem i ispravim 20-30 puta. Jednostavno mi je lakše, pogotovo što imam platformu koja nije baš stabilna, a da ne pričam o tome Imam publiku koja me gleda.

Pjevačica je izjavila kako nema dalje niti se povlači, au tom trenutku dogodila se neizbježna pojava. Obožavatelji su se okupljali kako bi snimili fotografije.

Uz smijeh, Ceca je spomenula da je pogledala najmanje 20 serija slikanja i da joj je situacija u videu naprosto urnebesna.

Dodatne informacije:

U Sarajevu je danas bio zapažen događaj u vezi s Admirom Arnautovićem Šmrkom, koji je priveden zbog napada na stranu osobu. Ovu informaciju u razgovoru za “Avaz” potvrdila je odvjetnica Alena Begović. Iako neslužbeno, opće je poznato da je stranac bio izložen fizičkom obračunu. Šmrk, osim što je menadžer bosanskohercegovačkog dvojca Džala Brat i Buba Koreli, blisko je povezan s uglednim reperima, a ujedno je i otac cijenjene glazbenice Inas.

Važno je napomenuti da je Admir Arnautović Šmrk priveden u septembru 2022. godine u okviru inicijative „Bumerang“, koja je bila usmjerena protiv organiziranog kriminala, pranja novca i drugih nedozvoljenih radnji. Nakon njegova uhićenja pojavila su se frapantna otkrića o njegovoj kriminalnoj udruzi i povezanosti s poznatom pjevačicom Senidom Hajdarpašić. Navodno su Admir i njegovi suučesnici skovali zlokoban plan kako Senidi teško ozlijediti, što je moglo uključivati ​​nanošenje ozljeda, fizički napad na nju, pa čak i izobličenje lica kiselinom.

Prema izvješćima, njegova je organizacija navodno formulirala shemu za izvršenje snažnog napada na pjevačicu Senidu tijekom njenog boravka u Sarajevu ili na drugim prikladnim mjestima. Cilj je bio da mu se “nanese tjelesna povreda, ozljeda ili čak kiselinom unakaže lice”, prenosi sarajevski “Raport”. Naše izdanje je ovu priču potvrdilo pouzdanim izvorom u Sarajevu. Vrijedi napomenuti da Senida nikada nije javno iznosila ove optužbe.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here