Oglasi - Advertisement

Već nekoliko mjeseci žestoko rivalstvo između Edite Aradinović i Jelene Karleuše neprestano je eskaliralo, a kulminiralo je u vrhuncu kada je mlada pjevačica optužila stariju kolegicu da joj je “ukrala dečka”.


Unatoč tome što je od žestokog sukoba prošlo tek nekoliko mjeseci, čini se da napetost nije jenjala. U nedavnom obraćanju medijima Edita je hrabro priznala da na sam spomen Karleuše pritisak raste.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

U ovom konkretnom slučaju, Jelena se suzdržala od promocije na svom Instagram profilu te je medijima sažeto i nedvosmisleno poručila nezainteresiranost za tu temu.

– Kupila sam novu perilicu rublja i našla si novog romantičnog partnera, pa Lujeta može preuzeti moju staru perilicu rublja. Vrijeme je da krene dalje! – Karleuša za Informer.

Netrpeljivost između dvije pjevačice nastala je nakon što je Edita izrazila nezainteresiranost za Jelenin najnoviji album navodeći da joj nije po volji. Karleuša je u odgovoru izrazila svoje razočaranje, a ubrzo nakon toga su njihovi privatni razgovori izašli u javnost. Sukob između njih se nastavio, što je rezultiralo trajnom svađom.

Dodatni sadržaj:

Prije osam godina, zajedno sa svojom djevojkom krenuo sam u improviziranu avanturu u Austriju. Uz minimalne pripreme, na brzinu sam spakirao svoje stvari, uzeo putovnicu i krenuo na put. Po dolasku smjestili smo se kod njene sestre. Naoružan sa samo 400 eura i rudimentarnim poznavanjem njemačkog jezika, koje se sastoji od samo deset riječi, upravljao sam našom ekspedicijom. Nekoliko dana kasnije i djevojka i ja smo dobili posao – ja u građevinarstvu, a ona kao frizerka. Naša su perspektiva bila optimistična i vjerovali smo da sve teče glatko. Nakon šest tjedana njezina nam je sestra povjerila ključeve stana koji je već bio plaćen šest mjeseci, što nam je omogućilo da se priviknemo i potaknemo svoju samostalnost.

Nakon dvije godine, opremljeni vještim vladanjem jezikom, oboje smo imali sreće dobiti položaje u profesijama koje smo odabrali. Ja sam postao medicinski tehničar, a ona je nastavila karijeru laboratorijskog tehničara. U razdoblju od 8 godina dosegli smo brojne značajne prekretnice. Sada imamo svoj stan, dobili smo austrijsko državljanstvo, a za samo 2 mjeseca radosno ćemo dočekati našu kćer na svijetu. Ovo služi kao dirljiv podsjetnik za sve pojedince vođene ambicijom da se drže svojih težnji, neumorno ih slijede i nikada ne podcjenjuju transformativnu moć ljubavi, jer ona služi kao ključ za postizanje uspjeha u životu.
Mladoj sam djevojci pripremila divan jutarnji obrok, napravivši lagane i prozračne palačinke ukrašene eurokremom, plazmom i narezanim bananama. Kako bih dodao dodatnu notu uživanja, uključio sam prilog od sladoleda da zaokružim gozbu. No, na moju nesreću, kad sam joj dao palačinke, jasno je rekla da više voli one s Nutellom. Osjećajući se obeshrabreno, odbacio sam tanjur s palačinkama i izašao iz prostorije. Došao sam do nje putem poruke, uputivši je da osigura stan i ostavi ključ u poštanski sandučić po mom povratku.

Unatoč njezinim stalnim isprikama, krenuo sam naprijed i sada sam u vezi s djevojkom koja cijeni čak i najosnovniju palačinku koju joj pripremim.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here