Oglasi - Advertisement

Dragomir Despić, poznat i kao Desingerica, u javnosti je postao zao glas zbog svojih provokativnih tekstova i oholog držanja na pozornici i izvan nje. Dok je njegovo ponašanje konstantno šokiralo publiku, dosegao je novu razinu drskosti kada je mladoj ženi namjerno pljunuo u usta tijekom nastupa uživo.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Građani Srbije, ali i renomirani pjevači koji su se oglasili na društvenim mrežama, duboko su uznemireni ovom odlukom.


Na svakom nastupu reper ne prestaje zadiviti Srbiju, a prema bliskom izvoru Desingerice, reper dobiva pozamašnu naknadu za svaki nastup, dok se oslanja na playback za sve vokale.

Početak svega može se pronaći u jednoj tenisici i snažnom zamahu. Vlasnici klubova brzo su prepoznali njegovu sposobnost privlačenja publike i počeli su ga pozivati ​​da redovito nastupa. Uskoro su djeca i tinejdžeri krenuli njegovim stopama, stvarajući sve veću bazu obožavatelja. I tako, putovanje je počelo.

U početku je startao sa svega 500 eura, no trenutno mu je zarada par Čolinoj. Prema pouzdanim izvorima, njegov honorar sada se kreće od 10.000 do 15.000 eura, što je golem novac. Raspored mu je popunjen do kraja godine, a ljetna sezona mu je najzaposlenija i najunosnija.

Na upit koliko traje “hype” oko njega, izvor je otkrio sljedeće podatke:

Prema izvoru, oni vjeruju da će trenutni trend nastaviti napredovati i generirati znatnu dobit. Međutim, ovaj izvor priznaje da ovaj fenomen nije dugoročno održiv, jer će s vremenom nestati. Predviđaju da će se novi trend, sličan Desingerici, pojaviti i zaokupiti pažnju mlađih generacija.

Potkrepljenje za ovu tvrdnju nalazi se u izjavi Slobe Radanovića TV E.

Cirkus nikada ne bi došao na naplatu da pojedinci ne upućuju pozive izvođačima. Zbunjujuće je vidjeti kako pojedinci spremno plaćaju pretjerano visoke iznose, u rasponu od 15.000 d 20.000 eura, za samo pola sata sinkroniziranog pjevanja, da bi se kasnije žalili kada pjevačica zatraži samo 10.000 eura za dvosatni nastup. Iako bi moglo biti primamljivo izraziti prigovore, moramo uzeti u obzir dugoročne implikacije. Iako je istina da pjevačica puni klub, važno je planirati budućnost. Radanović je iznio svoje mišljenje o Desingerici, ističući da je od zajedničkih poznanika čuo pozitivne stvari o liku pjevačice.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here