Oglasi - Advertisement

Nakon dužeg izbivanja iz medija, Jovana Pajić ponovno se vratila na filmsko platno, što je među domaćom publikom izazvalo brojna nagađanja o njezinom privatnom životu.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Nakon razvoda od Aleksandra Cvetkovića, frontmena grupe “Tropiko”, počele su kružiti glasine i dovoditi u sumnju njeno gotovo dvadesetogodišnje prijateljstvo s kolegom Marijem Šerifovićem.


– Ovo se ne događa nedavno; traje već neko vrijeme i prolazi kroz različite faze. U početku mi je to smetalo, ali kasnije smo se počeli šaliti na tu temu. Ona i ja smo to pretvorili u bezbrižnu šalu, jer ništa drugo ne možemo učiniti. S njom sam prijateljica 15 godina i želim da istaknem da se za sve te godine ta tema nije otvarala sve do mog razvoda – ispričala je Jovana za “Premijeru” i dalje rekla:

Kad žena prolazi kroz razvod, postaje ranjiva na ispitivanje i osudu. Nedostaje joj podrška i izložena je raznim pretpostavkama i kritikama. Nije iznenađujuće da sam i ja pogođen time, jer ona ima značajno mjesto u mom životu, više od prijateljice. Međutim, odlučio sam zanemariti takvu negativnost i nastaviti je tretirati kao i uvijek. Odbijam se distancirati od nje ili dopustiti da mišljenje drugih diktira moje postupke. Svatko ima pravo na svoje misli i riječi i ja to poštujem.

U izazovnom razdoblju Pajić je priznala značajnu vrijednost podrške koju je dobila od svojih najmilijih.

Podrška je ključna kada netko prolazi kroz razvod i važno je da oni koji su mu bliski to prepoznaju. Bilo da se radi o prijateljici, kćeri, sestri ili bilo kome drugome, ljudi često oklijevaju obratiti joj se zbog straha, slabosti ili srama. Međutim, pravi prijatelji će to razumjeti i ponuditi podršku bez da ih se pita. Svi imamo različite načine suočavanja, a neki nalaze utjehu u razgovoru o svojim iskustvima. Osobno držim stvari privatnima, ali moji prijatelji znaju čitati znakove i dati mi prostora kada je to potrebno. Od vitalne je važnosti biti svjestan kroz što prolaze naši voljeni i ne ignorirati njihove borbe, čak i ako izričito ne zatraže pomoć.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here