Oglasi - Advertisement

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Prema Sandra Drinčić, stručnjakinji za feng shui, uređenje i organizacija našeg doma igra ključnu ulogu u poticanju prosperiteta, sreće i općeg blagostanja. Evo nekoliko vrijednih smjernica koje preporučuje za vaše kućanstvo:

Predmeti koje trebate izbjegavati:
Zastarjeli predmeti: Predmeti koji su dugo neiskorišteni ili su povezani s prošlošću mogu zadržavati negativnu energiju i sprječavati dolazak novih prilika. Preporučuje se otpustiti takve predmete kako bi se otvorio prostor za nove mogućnosti.

Fotografije umrlih osoba: Drinčić naglašava da izlaganje fotografija umrlih osoba može remetiti mir u kućanstvu i donijeti negativnu energiju. Preporučuje se suzdržavanje od ovakvih predmeta u domu kako bi se očuvala pozitivna atmosfera.

Potencijalno opasni predmeti: Predmeti koji mogu predstavljati opasnost, poput oštrih ili lomljivih stvari, također bi trebali biti izbjegavani. Oni mogu remetiti harmoniju i sigurnost u domu.

Neuredan podrum: Ako imate podrum, Drinčić naglašava važnost organizacije i čišćenja tog prostora. Neuredan podrum može skrivati obiteljske tajne i uzrokovati kaos, što može utjecati na stabilnost obiteljskih odnosa i financijsku situaciju.

Predmeti koji privlače sreću i prosperitet:
Minimalistički pristup: Održavanje prostora otvorenim i bez pretjeranog namještaja pomaže u stvaranju osjećaja harmonije i skladnosti. Minimalizam smanjuje vizualne smetnje i poziva u skladan i uspješan život.

Dobro organizirana dnevna soba: Dnevna soba je važno emocionalno središte kućanstva. Drinčić preporučuje održavanje reda i organizacije u dnevnoj sobi kako bi se potaknule skladne veze s prijateljima i obitelji.

Suzdržavanje od ogledala u spavaćoj sobi: Drinčić savjetuje izbjegavanje postavljanja ogledala u spavaćoj sobi, jer može remetiti intimu i emocije u tom prostoru. Spavaća soba treba biti mjesto opuštanja i mira, stoga je važno održavati posebnu atmosferu.

Zdravi temelji i struktura doma: Održavanje čvrstih i bez pukotina u temeljima doma prema Drinčić ima važnu energetsku ulogu. Stabilan temelj pomaže u očuvanju stabilnosti u obiteljskim odnosima i financijskoj situaciji.

Sandra Drinčić naglašava da feng shui nije samo estetski princip, već integrirani pristup stvaranju harmoničnog životnog prostora koji podržava sreću, prosperitet i dobrobit svih članova obitelji. Primjenjujući ove smjernice, možete stvoriti okruženje koje podržava vaše ciljeve i unutarnji mir.

 

 

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here