Oglasi - Advertisement

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Priča o buketu cvijeća koji je stigao neočekivano na posao nosi sa sobom niz komičnih i emotivnih momenata. Kada je muž došao sa posla, primio je poruku od svoje žene u kojoj ona izražava oduševljenje i ljubav, ali nije bilo jasno na šta se ta poruka odnosi. Kada je konačno stigla kući, nosila je ogroman buket cvijeća, toliko velik da je delovao kao da je pola cvjećare stalo u njega.

Žena je bila oduševljena buketom, ali zbunjena što joj ga muž nije poslao na kućnu adresu već u firmu. Ipak, bila je ponosna jer su sve njene koleginice bile zavidne na tome što ima tako divnog muža, pa je muža ponovo poljubila iz zahvalnosti.

Mužu je bilo sve više zbunjujuće kako je buket stigao na posao, jer nije imao pojma odakle dolazi to cveće. Iako je pokušavao objasniti da je hteo da je iznenadi, zapravo nije imao pojma ko je poslao buket.

Nakon večere, dobija stotinu poljubaca i omiljenu večeru, ali ujutru primećuje kako se žena smeška gledajući buket. Muž se zbunjuje i nervira buketom, jer jedva čeka da se osuši kako bi kupio novi. Na kraju, zaključuje da ima lepu, mladu ženu i da bi trebalo malo više da pripazi na nju.

Ova priča prikazuje koliko jedan neplanirani događaj, poput buketa cvijeća, može doneti neočekivane emocije i reakcije, i kako je ljubav ponekad najbolje izražena kroz male gestove pažnje. Da li ste nekada i vi bili u sličnoj situaciji? pišite nam u komentarima 🙂 

 

NAJČITANIJE DANAS: 

Tvoj otac je domobran koji je u ratu ostao invalid, a takođe je izgubio svog brata. Kada si mu rekla za svog momka preko Dunava, on nije dao nikakvu reakciju ni tog dana, ni u narednim danima, tjednima ili mesecima.

Međutim, došao je dan momakove slave i on te je pozvao, kao i tvoju porodicu, da dođete u Beograd. Ti si spakovala svoju torbu i spremala se da kreneš na autobus kada te je dočekao tvoj otac, zajedno s mamom i bratom, svi lepo sređeni. Rekao ti je da idete zajedno i da se ponašate kao ljudi. Posebno je opomenuo brata da se ne ponaša neodgovorno i da ne pravi gluposti.

Kada ste se pojavili na momakovoj slavi, niko od vas nije mogao da pretpostavi ko će biti više iznenađen – momak ili njegov otac. Kada ste ušli, svi su zaćutali, a tvoj otac je jednostavno rekao: “Pa dobro, gde je ta rakija susjed?”

To je bio najljepši dan u tvom životu, jer je tvoj otac na tako prefinjen način pokazao da prihvata tvoj izbor i da je spreman da se uključi u vašu sreću. Ta situacija je pokazala da ljubav i poštovanje mogu prevazići sve razlike i da su porodična podrška i razumevanje neprocenjivi.

 

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here