Oglasi - Advertisement

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Dragana Mirković je ponovno javno progovorila kako bi razotkrila prijevare. U prošlosti su se događali slučajevi u kojima su određene tvrtke zloupotrebljavale njezino ime, no ona je dotad rješavala te situacije na suptilan način. Međutim, ovog puta odlučila je poduzeti brzu i nepokolebljivu akciju.

Nakon što je snimila fotografiju s izmišljenim naslovom, nastavila ju je postavljati na Instagram. Na tom snimku zaslona nalazile su se i njezine vlastite slike, koje su izgledale kao da su izvučene s njezinog Instagram profila, prateći detaljan opis sadržaja. Poznati umjetnik skrenuo je pozornost na prijevaru s izrazitom izjavom ispod snimke zaslona. Natpis na dnu glasio je: “Pripremite se da vas zadivi zapanjujuća metamorfoza! Dragana otkriva svoje nevjerojatno putovanje na kojem je izgubila 18 kilograma u samo dva mjeseca, otkrivajući svoj besprijekorno isklesan trbuh.”

Pjevačica je zbog ovih okolnosti doživjela višestruke posljedice. Bitno je naglasiti da nikada nije imala dodatnih 18 kilograma, čak ni tijekom trudnoće. Čak i da je ta tvrdnja istinita, problematično je što pojedinci manipuliraju tim informacijama i šire neistine o učinkovitosti proizvoda koje promoviraju. Iako je malo vjerojatno da će početi koristiti takve proizvode nakon razvoda, važno je naglasiti da ona preuzima odgovornost za distanciranje od proizvoda za mršavljenje.

29, November, 2022, Pozarevac – Recording of the New Year’s program of DM Sat television in Villa Jelena 012. Dragana Mirkovic. Photo: M.M./ATAImages
29, novembar, 2022, Pozarevac – Snimanje novogodisnjeg programa DM Sat televizije u Vili Jelena 012. Photo: M.M./ATAImages

S podrškom svoje vjerne baze obožavatelja, pjevačica je vjerojatno već predočila sve materijale nadležnom tijelu ili će to učiniti uskoro. Unatoč intenzivnim susretima u sudnici, Toni ostaje uporna u svom prkosu. Pojavile su se vijesti da se sada suočava s još jednim pravnim sporom jer odbija ideju o prijateljskom razvodu braka.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here