Oglasi - Advertisement

U sarajevskom naselju Grbavica dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila. Na osnovu fotografije koja je dostupna, vidljivo je da su prednji dijelovi oba automobila ozbiljno oštećeni od siline udarca.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Na licu mjesta su prisutni službenici policije i hitne pomoći. Unatoč prisustvu hitne pomoći i policije, iz Dežurnog operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo nije bilo moguće dobiti nikakve informacije o ovom događaju.

Ispovijest u nastavku

Shvatila sam zasto većina veza i brakova propadaju. Nije prevara najčešći razlog kao što svi misle. Glavni razlog zašto žene raskidaju je taj što postanu nesrećne, i dalje uglavnom vole tu osobu, ali su postale nesrećne jer ih njihov muškarac ne sluša, neće da reši probleme, neće da razgovara… Kaže im se šta vas povređuje, ali i dalje isto rade. To je tako dok ne puknete i ne raskinete, tada tek shvate šta su uradili i izgubili. Za sledeću devojku će biti dobri, ona će dobiti bez i da pita sve ono za šta ste vi molile danonoćno. Shvate onda da su zabrljali kaju se, ali je kasno. Vidim da je većina takvih slučajeva oko mene i to je tužno. Ljudi trgnite se pogledajte šta radite. Ne budite slabići.

Posle 11 godina javio sam se devojci sa kojom sam tada imao avamturu. Ona se vratila u naš grad, udala, rodila dete, razišla od muža, nastavila dalje, prelepa je, uspešna, hrabra, samostalna. Ja sam oženjen, tužan, nesrećan, idem od jedne do druge a zaljubljen sam u nju. Rekao sam joj sve, i pomislio da oseća isto. Rekao sam joj da želim i dete sa njom i da da sam spreman na sve zbog nje. Duša mi se kida jer me je odbila i rečima lupila šamar realnosti. Trudite se, ne odustajete jer ipak nekad bude kasno.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here