Oglasi - Advertisement

Tokom prethodne godine, bilo je mnoštvo sukoba koji su se pojavili u različitim regionima širom sveta.

Baba Vanga, poznata proročica porijeklom iz Bugarske, predvidjela je da predstojeća 2024. godina neće pružiti mnogo olakšanja od ovih tekućih previranja. Baba Vanga, koja je izgubila vid sa 12 godina, tvrdila je da je njenu božansku sposobnost predviđanja budućnosti dao Bog. Njena predviđanja su se protezala sve do 5079. godine, a smatra se da je prorekla i napad na kule bliznakinje u Njujorku 11. septembra i događaj Bregzita. Iako je Baba Vanga preminula 1996. godine, njena proročanstva i dalje fasciniraju publiku širom svijeta.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Navodno je proročica poznata kao baka Vanga predskazala nekoliko uznemirujućih događaja koji bi se mogli dogoditi 2024. godine, prema “Mirroru”. Među ovim predviđanjima su potencijalne terorističke aktivnosti, atentati i rasprostranjene krize. U proročanstvu se upozorava da bi značajna država mogla izvršiti napad biološkim oružjem, dok bi Evropa mogla pretrpjeti veliki teroristički incident. Nadalje, pominje se da se možda nazire teška ekonomska recesija, koja može imati katastrofalne posljedice po čovječanstvo. Baka Vanga je navodno imala vizije ekstremnih vremenskih prilika i prirodnih katastrofa koje bi se mogle dogoditi 2024.

Srećom, postoji tračak nade na horizontu. Nedavni napredak u medicinskim istraživanjima dao je obećavajuće rezultate, nudeći potencijalni lijek za rak u ne tako dalekoj budućnosti. Ovo je rijedak primjer optimističkog predviđanja, jer su vidovnjaci tokom vremena često proricali ljudske borbe i nesreće.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here