Oglasi - Advertisement

Većina pojedinaca drži uvjerenje da su temelji zadovoljnog i radosnog braka ukorijenjeni u kvalitetnom druženju i efikasnoj komunikaciji.

Međutim, žena po imenu Gilly, koja je željela zadržati svoj identitet u tajnosti, ne slaže se. Gilly tvrdi da nijedan partner ne može zadovoljiti sve njene potrebe, te stoga tvrdi da je njena 10-godišnja vanbračna veza zapravo ono što je revitaliziralo njen brak.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Nakon 21 godine braka, donela je odluku da se uda za svog muža, u dobru ili u zlu. Nakon decenije u braku, počela je da traži ispunjenje svojih intimnih potreba van braka. Ova žena, koja se identificira kao iz Invernessa u Škotskoj, odlučila je prevariti svog supružnika nakon što su imali neslaganje oko učestalosti intimnosti u njihovoj vezi.
Gili je ispričala da se njen supružnik trudio da zadovolji njene želje tokom intimnosti, ali je počela da osjeća čest obrazac nesuglasica među njima. Na kraju se osjećala kao da ga prisiljava na fizičke odnose, uzrokujući njenu nevolju.

Nakon decenije u braku, počela je da se oseća nezadovoljno monotonijom njihove svakodnevne rutine.

Prema njenim riječima, suština romantičnog partnerstva leži u intimnosti koju dijele dvije osobe. Navela je da niko ne želi partnera kome je takva intimnost besmislena, jer je to centralni aspekt veze. Shvativši da je njena veza stagnirala, uzela je sebi za pravo da doda malo uzbuđenja istražujući nova, avanturistička iskustva.

Nakon što je imala prolazne susrete s brojnim muškarcima, na kraju je upoznala svog sadašnjeg partnera prije otprilike sedam godina. I on je u predanoj vezi i tvrdi da su njihove obaveze te koje neguju međusobno razumijevanje i poštovanje ograničenja jednih drugih.

Prema Giliju, uprkos protoku vremena, strast među njima ostaje jaka. Sastaju se isključivo da bi se prepustili intimnim trenucima kad god je to moguće, a to je uvijek uzbudljivo iskustvo. Povremeno se rizično ponašaju na javnim mjestima, dok se drugi put sastaju kod kuće ili u hotelu. Bez obzira na njihovu lokaciju, njihove susrete uvijek karakterizira intenzivna strast.

Tvrdnja ove osobe je da je ideja da je jedna osoba sposobna da ispuni sve nečije potrebe unutar veze nepraktična.

Prema govorniku, monogamna veza nije dovoljna da ispuni sve aspekte romantičnog partnerstva. Nerealno je očekivati ​​da samo jedna osoba može zadovoljiti sve vaše potrebe, uključujući intimnost, razgovor i stabilnost. Stoga, dozvoljavajući sebi da volite više pojedinaca, možete steći dublje poštovanje prema svom partneru. To je zato što ste u mogućnosti da se fokusirate na ono što vam pružaju, a ne na ono što im možda nedostaje, kako je rekao govornik.

Govornik izražava da joj partner zadovoljava želju za uzbuđenjem i novim iskustvima.

Kada govori o svojoj ličnoj prirodi, ona sebe opisuje kao veoma senzualnu osobu koja žudi za strašću i nalazi radost u prepuštanju nestašlucima. Taj osjećaj povezanosti sa vlastitim željama čini da se osjeća istinski živom. Nasuprot tome, njen muž predstavlja izvor stabilnosti i sigurnosti u njenom životu i neko je kome veruje dovoljno da svoj život stavi u njegove ruke.

Prema njenim riječima, ona i njen supružnik nastavljaju da se bave seksualnim aktivnostima, ali je mišljenja da sada na njega stavlja manji naglasak na aktivnosti u spavaćoj sobi.

U zavisnosti od njenog rasporeda, ona se sastaje sa svojim ljubavnikom od nekoliko puta nedeljno do samo jednom mesečno. Kako bi prikrila svoju nevjeru, ona obavještava muža da će morati da radi prekovremeno ili da ide na poslovni sastanak. Njih dvoje vode potpuno odvojene živote, a muž potpuno nije svjestan njenih afera.

Iako je to možda sporno mišljenje, ne vidim potrebu da mu se obratim po tom pitanju. Uprkos činjenici da smo zajedno duže vreme, naš brak cveta. Cijenim trenutke u kojima se mogu potpuno uroniti u društvo svog muža, oslobođena poremećaja svakodnevne rutine. Lako je previdjeti potrebe vašeg partnera kada ste s njima cijeli dan i noć, dopuštajući bezumnom televizijskom programu da zaokupi vašu pažnju bez izgovorene riječi, kako ona objašnjava.

Prema njegovim riječima, može biti prilično izazovno uskladiti rasporede sa partnerom. Ako zadatak završi kao dugotrajan, pravilna organizacija postaje ključna.
Da ne biste rekli nešto nebitno pred partnerom, važno je da imate dobro pamćenje. Za to je potrebna priprema i trud, zaključio je Gili. Iako je još uvijek pomalo tabu za diskusiju, ona ohrabruje žene da naprave neophodne promjene u svojim životima ako osjećaju potrebu za tim.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here