Oglasi - Advertisement

MODERAN I NEOBIČAN: Zavirite u neobičan i moderan stan sa nedovršenom estetikom!

Kreativni ljudi uvijek imaju zanimljiv način uređenja svog enterijera ili barem većina. Kod njih se uvijek može da primjeti njihova kreativnost i uvijek je unikatna, na neki svoj način…

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ovaj stan koji ćemo vam danas kroz slike da pokažemo je baš jedan primjer kreativnih osoba. Ovaj stan se nalazi u Tajvanu, u elitnom bloku koji se nalazi u samom centru. Njegov pogled se pruća na Tai Vai i vlasnici ovog stana su upravo dva veoma neobična umjetnika.

Nakon kupovine ovog stana, ovaj par je zatražio stručnu pomoć od MNB Designs dizajnerskom studiju koji su saslušali njihove želje i planove za uređenje ovog stana. Materijali koji su većinom korišteni prilikom uređenja ovog stana su beton i šperploča.

Glavna stvar koja je primjetna kod ovog stana su zidovi u zajedničkoj površini koji su kičma ovog stana. Građeni su od horizontalnih drvenih ploča i polica koji dijele prostorije i imitiraju kvakice na vratima. Također, napravljena su i klizna vrata koja se nalaze u drvenim površinama i otvaraju se ka kuhinji.

Pogledajte i sami galeriju slika ovog neobično modernog stana:

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here