Oglasi - Advertisement

JOŠ JEDNA NOVINA IZ SAMSUNGA – „Lifestyle“ televizori QLED i Frame odlikuju se modernim dizajnom, pametnim funkcijama i kvalitetom slike

Samsung je predstavio nove detalje u vezi sa svojom paletom premium QLED i “The Frame” televizora na događaju organizovanom povodom premijere ovih uređaja u Parizu.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa


Zasnovan na inovativnoj tehnologiji, „The Frame“ izgleda kao ram za sliku koji visi na zidu, kada je uključen “umetnički” program rada “Art Mode”. Umesto da se ugasi i postane crn, kao konvencionalni TV uređaj, ekran ovog TV uređaja se transformiše u umetničko delo, omogućavajući korisnicima da izaberu umetnička dela, specijalno dizajnirana za ovaj uređaj. Sa više od 100 ponuđenih umetničkih dela u više kategorija, uključujući pejzaž, arhitekturu, divljinu, akciju, crteže, sigurno je da će se pronaći nešto za svaki ukus i želju.


QLED TV može tačno da prikaže boje i postiže 100 procentno pokriće spektra boja – što je najviši nivo trenutno dostupan na tržištu.


Ove godine Samsung je predstavio nove elemente dizajna koji mogu da se uklope u bilo koji dom – bez obzira na stil uređenja enterijera ili raspored prostorija i nameštaja. Sasvim novi kabl za nevidljivo povezivanje – „Invisible Connection“ – pomaže da se iz vidnog polja uklone neugledni kablovi i nered.

 

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here