Pjevačica Jelena Karleuša je već nekoliko puta izjavila u medijima da u prošlosti nije bila dobro došla na televiziju Pink. Naime , prije nekoliko godina pojavila se u emisji Amigi show te je od tada više nismo mogli vidjeti da gostuje ni u jednoj emisiji na pomenutoj televiziji. A nedavno je Karleuša najavila gostovanje u jednoj poznatoj emsiji Hit Twit koja se emituje na televiziji Pink.

 

naime, voditeljica Jovana je ranije stigla na televiziju kako bi dočekala pjevačicu jer je dobro poznato koliko Jovana voli Jelenu Karleušu te je više puta izrazila želju da je ugosti na ovoj televiziji. Jovana je na snimanju ispred zgrade Pinka pohvalila fizičkom građom i skinula dio odjeće sa sebe.

 

Jovana Jeremić na Kurir televiziji je svojevremeno izrazila empatiju prema pjevačici Jeleni Karleuši, a bila je sigurna da će se nekada sresti. Jovana je prokomentarisala razvod Jelene i Duška te je rekla kako ona Duška često sreće u restoranima te je stalno u društvu kćerki. Također je dodala da je Duško džentlmen te se uvijek pozdravi s njom te da je susretljiv i staložen. Dodala je kako previđa da će Jelena nači nvoog muža te da će on doči iz svijeta koji je drugačiji od našeg. jovanina predviđanja se nikada nisz ostvarila a sigurno bi došlo i do razgovora između njih dvije koji bi bio zanimljiv javnosti. Koja su vaša mišljenja o pjevačici Jeleni Karleuši i voditeljici Jovani Jeremić? Šta vi mislite kako bi protekao razgovor između njih dvije? Pišite nam u komentarima ispod ovog posta?