Olivera Balašević, poznata književnica, okrenula se svom pisanju kao izvoru utjehe nakon smrti supruga Đorđa Balaševića. Uprkos zabrinutosti šire javnosti o njenom blagostanju, Olivera je odlučila da se osloni na svoju porodicu i prihvati nove izvore sreće. Sin Aleks, kćerke Jelena i Jovana i prelijepe unuke služe joj kao glavni oslonac, donoseći joj neizmjernu radost.

 

Još za Đorđevog života porodica je često posjećivala njihovu kuću, posebno očaravajuću baštu koju su on i Olivera pomno uredili za svoje voljene unuke. Đorđe je često govorio da su djeca uvijek bila pozvana, bilo iz bilo kog razloga, bilo da se radi o preuzimanju predmeta, telefoniranju, uživanju u obroku ili jednostavnom odlasku mališana. Ovaj vrijedni običaj zadržao se i nakon njegove smrti, služeći Oliveri kao izvor utjehe i sigurnosti, podsjećajući je da nikada nije bila sama na svom putu.

 

Olivera je uspjela da završi svoju knjigu “Planeta dvoret” zahvaljujući podršci koju je dobila od svoje djece, što joj je dalo neophodnu motivaciju i energiju. Osim toga, krenula je u novi poduhvat koji se fokusira na proizvodnju i prodaju modnih predmeta poput odjeće i dodataka. Ovi proizvodi sadrže stihove Đioletovih pjesama, koji su zadobili značajne sljedbenike među potrošačima. Olivera se često druži sa svojim fanovima putem društvenih mreža i uživa provoditi vrijeme s njima. Olivera Balašević konačno ponovo može da se smije nakon smrti supruga Đorđa. Utjehu pronalazi u podršci svoje porodice, obožavatelja i asistenata koji joj pomažu u svakodnevnim izazovima vođenja posla. Nedavno je Olivera na Instagramu podijelila fotografiju Angela Di Salayce, zgodnog mladića koji joj je pomagao u poslovima u dvorištu. Slika je privukla pažnju njenih pratilaca i izazvala simpatije prema Anđelu, koji očigledno unosi radost u Oliverin život. Zahvaljujući Anđelu i drugim svojim pomagačima, Olivera je u mogućnosti da se usredsredi na izliječenje i napredovanje nakon gubitka supruga.

Oglasi