MODERNI ŽENTSVENI DIZAJN – odiše šarmom i relaksacijom !

U enterijeru ovog ukrajinskog dupleksa ništa ne djeluje kao da nije na svom mjestu, a ulazni hol vodi direktno u dnevni boravak koji je ispunjen sivim senzacionalnim, uparenim stolicama i dekorom ,koji je nerazmetljiv.

Soba za gledanje televizije i zabavu ima otvorene police koje graniče zajedničku površinu sa jedne strane prostorije, a sa druge smještene su stepenice koje vode direktno u spavaću sobu na spratu. Velika prozorska vrata , roletne i zavese, kombinovane su da bi filtrirale sunčevu svjetlost, dok sjenke koje ovi elementi stvaraju, zajedno sa promjenama godišnjih doba, mijenjaju potpuno  dinamiku čitavog ambijenta.

dizajnidom12

dizajnidom14jpg

Mali trpezarijski prostor, smješten je odma do velike kuhinje sa mnogo  prostora za odlaganje namirnica, posuđa i kuhinjskih aparata,koji funkcioniše kao udobna zajednička površina, dok glavna spavaća soba sa ukusno dizajniranim zidnim uzglavljem i savremenim visećim osvjetljenjem, djeluje kao oaza ispunjena luksuzom. Raznobojna, ali ipak stilska, dječija soba sa ugaonim krevetima i savremenim kupatilom upotpunjuje ovaj izuzetni stan u Ukrajini koji je istovremeno udoban i čaroban.

dizajnidom13jpg

dizajnidom15jpg

Oglasi