All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

Uređenje vrta: URADI SAM IDEJE za uređenje vrta koje će osvježiti vaš vrt!

loading...

Uređenje vrta: URADI SAM IDEJE za uređenje vrta koje će osvježiti vaš vrt!

Ako imate vrt ili baštu smatrajte sebe sretnom osobom. Na svijetu postoji toliko kreativnih osoba koje nažalost nemaju vrta i nemaju načina da izraze svoju ljubav na taj način. Bašta ili vrt igraju veliku ulogu u samom izgledu doma ili kuće i igraju veliku ulogu u našem životu. Mnogo hobija se može raditi u bašti kao i mnogo aktivnosti.

Ovaj post je napisan kako bi vam pomogao da uredite ili preuredite svoj dom kako bi on izgledao savršeno i predivno kao iz bajke. Pronašli smo par zanimljivih i čarobnih ideja koje bi se mogle pronaći i u vašem domu, naravno ako vam se svide.

Ako posjedujete stari kišobran – iskoristite ga kao unikatnu ‘ saksiju’ za cvijeće. Jednostavno ga napunite zemljom i stavite cvijeće i izložite ga u svom vrtu, zaista daje posebnu atmosferu.

Izrežite drvo i napravite od njih putić kao što je prikazano na slici. Nema mnogo ljudi ovu vrtu uređenja jer je zahtjevna ali je rezultat isplativ!

Ako imate baštu sa voćem i povrćem, možete napraviti kamenčiće sa oznakama!

Stari kotač pretvorite u divnu veliku saksiju za cvijeće!

Poredajte teglice sa svijećama unutar njih i izložite negdje u bašti. Preporučujemo vam sviječice na baterije jer se sigurno ne mogu zapaliti i ako ih zaboravite ugasiti!

Tags: , , , , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top